• Anne Lise Johannessen

Bruk av magic mesh

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Magic mesh er en slags bred nettingblonde som er selvklistrende. De finnes i mange forskjellige farger. Jeg er usikker på om det har vært så "trendy" å bruke det de siste årene - og jeg tror neppe du får tak i det i norske butikker, men på Ebay har de flere farger.

Lag til et kort i den fargen du vil ha, fargelegg et stempeltrykk og finn fram mønsterarkene du vil bruke. Jeg har brukt et påskeark fra Bildmålarana. Jeg har brukt svart bazzil for å lage panler bak mønsterark og stempeltrykk. Jeg har også svertet kantene på mønsterarket og stempeltrykket med brun distresspute.

Jeg klipper til magic mesh i den størrelse jeg vil ha og legger på kortet. Siden den er selvklistrende så er det veldig enkelt. Jeg har her valgt å legge en mørk blonde over magic meshen.

Som pynt har jeg brukt blomster, et glitterhjerte fra Martha Stewart og et stempeltrykk fra Stampin Up. Dette stempeltrykket har jeg festet med 3D-puter for å få det til å stå litt ut.

Stempeltrykket jeg har brukt til dette er Poppies fra Aurora Wings.

Jeg har fargelagt det med følgende copicsfarger:

Blomster: V25, V28, RV95 og YR23Hud: E21, E11, E00, E000, E93 og E04.

Aurora Wings

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.