Twisted Papers - Hverdagsnett

Bruk av utklippsark

Denne gangen har vi vært heldige å fått sponset noen utklippsbilder fra Twisted Papers. De har et stort utvalg av bilder for mange anledninger.

Eske til kvikklunsj

Jeg har vært så heldig at jeg fikk lov å lage noe med disse flotte motivene på utklippsark fra Twister Papers. Jeg slet med inspirasjonen og hadde problemer med hva jeg skulle lage. Men så var jeg på matbutikken og så en dobbel Kvikklunch-sjokolade og dermed bestemte jeg meg for å lage en eske jeg kunne putte sjokoladen inni.

Julens vertinnegave

Siste scrappeartikkel på Barnemix i 2015 - er med motiver fra Twisted Papers. Her er det Team B som har laget litt inspirasjon igjen.

RitterSport

Her har jeg laget en sjokoladeeske til en liten Rittersport sjokolade. Jeg har brukt et digi bilde fra Twisted Papers. Utrolig masse lekkert i nettbutikken og absolutt verdt et besøk!

Anbefalt hobbybok:

Hekling til barnerommet

Hekling til barnerommet er en samling hekleoppskrifter hvor en gammel og tradisjonell teknikk brukes på en ny og moderne måte. De heklede figurene kalles amigurumi, og teknikken er opprinnelig en kunstform fra Japan. Nå er den populær som aldri før her i Norden.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.