Stitchy Bear - Hverdagsnett

Ateliet-kort med post-it blokk

I dag har jeg lyst å vise dere hvordan jeg lager easel / atelièt-kort med plass til en post-it blokk. Jeg har laget utallige av disse og de pleier å bli veldig godt mottatt av de som får dem.

Bamsekort

Miss Wings er en herlig liten bamse fra Stitchy Bear stamps, og jeg er så heldig at jeg har fått prøve meg på dette fantastiske digitale stemplet.

Bruk av digitale ark

Denne gangen gangen skal jeg faktisk dele noe med dere som er helt nytt for meg… Jeg har prøvd digitale ark for første gang. Arkpakken jeg har prøvd meg på heter RSP_I know you love me. Og de fantastiske herlig motivene er fra en pakke som heter Krayzee Kat Set, designet av Ike`s Art.

Bursdagseske

Da var det tid for et nytt bidrag. Denne gangen fant jeg frem ei eske som jeg har hatt liggende lenge. Og siden min bror feirer rund dag dette året så passet det jo bra med dette motivet fra Stitchy Bear.

Din egen lille bakgrunn

Pga ferie og litt andre planer har jeg dessverre ikke fått laget noen tutorial denne gangen. Ikke har jeg laget noe kort heller - jeg har isteden tenkt å vise en enkel måte å lage en helt enkel bakgrunn på et stempeltrykk.

Gavepose

I mitt andre forsøk som DT for Barnemix.no fikk jeg velge fritt i de nydelige motivene fra Stichy Bear. Jeg valgte dette motivet, Garden Me fra BBCakes. Jeg printet ut motivet på Perfect Coloring Paper. Har så fargelagt motivet med Copic Sketch Markers, jeg bruker lang tid på å fargelegge, da jeg syntes dette er det viktigste med hele utfordringen.

Kort med tag

Dette kortet laget jeg for litt siden i en annen versjon også og noen lurte på tutorial. Jeg har funnet denne på en blogg en gang, men lagret aldri adressen! Så om noen vet hvem som egentlig laget dette kortet orginalt gi meg gjerne et navn så jeg kan skrive de inn.

Jeg forsøker derfor å lage en egen tutorial. Denne gangen var det Stitchy Bear som er sponsor og jeg har fått kose meg med dette skjønne trykket! Ta gjerne en tur inn på siden deres!

Kort med tag

Det er ingen sak å lage fine kort, når en har så fine stempel å leke med. Jeg har nå brukt trykket '3 Faces of Eve' fra Stitchy Bear. Jeg må inrømme at jeg farget alle 3 (med promarkere) før jeg valgte hvilke jeg ville lage kort med.

Lage bakgrunn med skyer

Denne gangen her har jeg virkelig kost meg, igjen. Jeg fikk velge meg et digitalt stempel fra Stitchy Bear, og jeg valgte meg ut en herlig, herlig kar som kalles for Stupid Cupid. Stemplet er godt laget, med tykke gode strekker. Så jeg printet det ut på 200g Canson papir, og fant frem distressen min.

Mokkabønner

Denne gang har jeg fått velge fritt blant alle digitale stemplene til Stitchy stamps. Valget mitt ble : Sunday School. Jeg valgte å dekorere en eske med Mokkabønner, en sjokolade som jeg tror må sies er min families favoritt. Jeg gjorde det enkelt ved rett og slett å lage ett hylster som jeg puttet esken inni. Endene på esken malte jeg hvite.

Posekort med bryllupsmotiv

Et av mine favorittkort er bryllupskort, for da har jeg «lov» å bruke masse blonder og blomster. Her har jeg brukt Bride carrige fra Stitchy Bear. Denne gangen har jeg laget meg en ny mal, ut fra en papirpose. Posen jeg har er 15*27/28 cm. Jeg kutter den på 26 cm for å få fornuftige mål å jobbe med. Siden papirposer finnes i et utall varianter, må en måle, og regne ut størrelse på panelene, ut fra hvilke størrelse en har på posen.

  • 1
  • 2

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.