Oddball - Hverdagsnett

Ensfarget med Oddball

Sponsor denne gangen har vært OddballTemaet har vært 'monokrome farger. Teamet har igjen stått på og laget masse fint.

Eske som er pyntet med noe fra naturen

Denne gangen var oppgaven å lage en eske som skulle pyntes med noe fra naturen. Sponsor har vært Oddball.Ingenting er tydeligvis for vanskelig for dette teamet. De tok oppgaven på strak arm, og her kan du se de fine tingene de har laget.

Get well soon

Denne gangen er utfordringen å lage noe annet enn et kort, så nå skal jeg vise dere hvordan jeg lager en enkel gavepose, med en oppmuntring oppi. Digistemplet fra Oddball er perfekt som en hilsen til en som er syk, GET WELL SOON.

Mixed media fra Oddball

Da jeg skulle lage denne tutorialen i mixed media måtte jeg tenke lenge på hvordan jeg skulle gjøre det. Jeg har ikke gjort dette før annet enn da jeg har vært på kurs. Jeg valgte til slutt og å lage et ”bilde”. Dette trenger du ikke ha gjort så mye før eller ha noe særlig trening, for øvelse gjør oss til mester. Og en skal jo leke seg når vi gjør dette. Motivet er fra Oddball.

Noe annet enn kort

Denne gang har temaet vært "Lag noe annet enn kort", og sponsor har vært Oddball Art. Klikk deg gjerne inn på siden deres. De har mange morsomme, søte og rare motiver.

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Søm på kortet

Noen ganger ønsker jeg meg noen stempel som er litt annerledes, ikke supersøte, men likevel fine. Oddball på Etsy er et sted å gå for å finne stempel litt utenom de vanlige. Stempelet jeg har brukt på dette kortet heter “Big Eye Graffiti Artist Girl Aya» tegnet av Lizzy Love.

Sy en søm

Da er det på tide med litt ny inspirasjon. Team A har laget prosjekter fra Oddball. Temaet har vært "å sy på prosjektet." Klikk deg inn i artikkelen for å se mer :)

Tema: Mixed Media

Denne måneden har vi 'Mixed media' som tema. Det er OddballArtCo som har vært så snille å sponse oss med motiver til denne artikkelen.

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.