Moonflower - Hverdagsnett

Dieser og puncher

Dieser og puncher er noe alle som har holdt på med kort en stund, har mye av. Det kommer stadig nye dieser på markedet, som man «bare må ha», og jeg er ikke noe unntak når det gjelder å la meg friste til å kjøpe den ene godbiten etter den andre.

Hjerteklem med Moonflower

Moonflower har et kjempesøtt motiv med en jente med store øyne, en søt bamse og vakre roser. Dette motivet måtte jeg bare fargelegge i pastell. Jeg tok fram mønsterark fra serien Summer Chrush fra Majadesign og farget karton fra Basille. Disse arkene har så utrolig lekre farger hvor mye går i lakserosa og mintgrønn. Vi ble utfordret på å bruke mange dies. Så det var bare å sette i gange å finne fram forskjellige aktuelle dies.

Hvitt på hvitt

Sponsor denne perioden har vært Moonflower. Temaet har vært 'Hvitt på hvitt', og her kan du se hvordan teamet har tolket denne oppgaven.

Lag et resirkuleringsprosjekt

Hei! Så var det min tur igjen til å lage en Tutorial. Tema denne gang er: Lag et resirkuleringsprosjekt. Jeg fikk utdelt dette nydelige stempelet fra Moonflower som heter Gypsy Flower.

Resirkulering

Denne gangen er temaet "Lag et resirkuleringsprosjekt". Team A har fått bruke motiver fra Moonflower.

Sjokoladeoppbevaring

 Sponsor denne gangen har vært Moonflower. Temaet har vært 'lag oppbevaring for sjokolade', og her er det mange kreative løsninger.

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.