Lulu Design Art - Hverdagsnett

Bokmerke

Denne gang skal vi lage bokmerke, jeg har valgt å lage hjørnebokmerke. Som motiv har jeg brukt et klippeark fra Lulu Design Art. Det er nok ulike måter å lage den på dette er min måte.

Bokmerker fra Lulu Design Art

Denne gangen er temaet "Lag bokmerker". Både team A og B har vært med og vi har fått flotte motiver fra Lulu Design Art.

Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Bryllupskort

Jeg starter med ett litt stivt 12x12 ark som jeg deler i to. Den ene delen brettes midt på, så brettes den ene delen midt på en gang til - inn mot midten av kortet Den andre delen av 12x12 arket deles i to og skal pyntes. Denne limes på som forside.

Konfirmasjonskort

Dette kortet har jeg laget for www.barnemix.no og jeg har brukt digital bilder fra Karisagraphic og Lulu Design Art.

Ellers er selve kortet laget i kraft kartong og papiret fra Inkido. Har rufset opp kantente og sydd en omgang med symaskina rundt kanten. Sommerfuglene er fra Joanna Sheen sine dies.

Påskeegg

Jeg har lenge tenkt at jeg skulle dekorere et påskeegg. Men hvorfor jeg valgte et som er delt «feil vei» må gudene vite. I butikken kjentes det ut som en god ide… Men når jeg så skulle begynne å jobbe med det så var det jo aldeles ikke så enkelt. Jeg har fått nydelige motiver fra Lulu Design Art som jeg kunne bruke til noe.

Påskekort

Hei! Her er mitt første oppdrag som DT-medlem hos Barnemix, så dette er spennende! Jeg fikk utdelt et nydelig utklippsark med påskemotiver fra Lulu Design art. Jeg hadde lyst til å bruke flere av motivene og valgte derfor de to motivene jeg syntes hørte litt sammen. Jeg bestemte meg deretter for å lage et staffelikort for å få plass til begge motivene på framsiden av kortet. Dette er også mitt aller første påskekort, så veldig gøy å endelig få prøve meg på det.

Pastellfarger

Denne perioden har vi hatt flere sponsorer; FaeryInk, Lulu Design Art og Stamp A Hoot. Teamet har laget mange forskjellige prosjekter. Jeg har laget samleartikler nå i juli. Denne artikkelen inneholder prosjektene fra Lulu Design Art og Stamp A Hoot.

Pizzaeske

Jeg har laget en liten tutorial på pizzaeske med plass til marsipanbrød. Til dette har jeg brukt Score board, litt lim til selve esken og utklippsark fra Lulu Design Art.

Staffelikort

Jeg har laget et staffelikort som jeg har sett vært gjort mange ganger på nettet. Dette er et valdig enkelt staffelikort som er kjapt å lage, men som gjør litt mer ut av seg enn et vanlig 6’’x6’’ kort. Motivet er fra Lulu Design Art.

Vintage bryllupskort

Først vil jeg bare si tusen takk for at jeg får lov til og være med som gjestedesigner på denne fantastiske siden. Så håper jeg at jeg lever opp til oppgaven med å inspirere dere.

Jeg har en tendens til å lage enkle kort, med lite pynt. Forrige helg var jeg så heldig at jeg scrappet med Linda Hjemgård. Så nå har jeg lært meg noe jeg aldri har mestret før. Nemlig stilen vintage. Så derfor tenke jeg at jeg nå skal dele den med dere.

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.