Lemon Shortbread - Hverdagsnett

Gavepose

Teamet har løst en ny oppgave - som vanlig veldig bra gjennomført. Det er Lemon Shortbread som har vært sponsor, og oppgaven var å lage en gavepose.

Lag din egen gavepose

Hei, min tur igjen til å lage en tutorial, og jeg skal lage en gavepose med et nydelig vintermotiv fra Lemon Shortbread Det er så mange fine motiv i denne Etsy butikken, supre å fargelegge.

Lappeteppe

Teamet har fått utdelt motiver fra Lemon Shortbread. Oppgaven til teamet i dag har vært å lage et slags lappeteppe som bakgrunn.

Lilla kort

Da er det på tide med litt ny inspirasjon. Team B har laget noen fine prosjekter og temaet har vært "Fargetema - LILLA". Sponsor er Lemon Shortbread.

Anbefalt hobbybok:

Strikkedagbok

Hold orden på dine strikkeprosjekter! Du kan lime inn bilder og skrive notater om hvert prosjekt - noe som er veldig morsomt å kunne se tilbake på. Boka har også fine lister som gir deg en flott oversikt over alle pinner og utstyr du har slik at du ikke behøver lure på om du har riktig pinne til neste prosjekt :) Boka er enkel å putte ned i strikkeveska slik at du har den med deg overalt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.