Aurora Wings - Hverdagsnett

Bluebell rammekort

Denne måneden har jeg fått utdelt stempelet Whimsical Blubell Sprite fra Aurora Wings, som var mitt utgangspunkt for å lage et kort.

Bruk av embossingfolder

Jeg fikk glede av begynne 2016 med det nydelige motivet Primerose Elf fra sponsoren Aurora Wings. Jeg begynte med å fargelegge motivet med copcis på perfect coloring paper.

Bruk av magic mesh

Magic mesh er en slags bred nettingblonde som er selvklistrende. De finnes i mange forskjellige farger. Jeg er usikker på om det har vært så "trendy" å bruke det de siste årene - og jeg tror neppe du får tak i det i norske butikker, men på Ebay har de flere farger.

Egenprodusert bakgrunn

Så er det tid for en ny artikkel fra Team A igjen. Temaet har vært "Lag din egen bakgrunn" og sponsor har vært Aurora Wings. Hvis du vil se flere motiver som denne sponsoren har å by på, kan du klikke deg inn på siden deres.

Enkel bakgrunn

Denne gangen fikk jeg utdelt Honey Bee Sprite fra Aurora Wings, temaet er lage egen bakgrunn. Jeg har valgte å lage en enkel bakgrunn, som regel er jeg glad i masse farger, men denne gangen valgte jeg egentlig det motsatte. Enkelt er vel så pent som avansert.

Fairy

Dette er spennende. Dette er mitt første forsøk på å levere et kort som DT hos Barnemix.no. Jeg har fått anledning til å kose meg med å lage et kort fra Aurora Wings Honeysuckle fairy.elf.Dette er litt nytt for meg å bruke litt andre motiv. Jeg fargelegger for det meste julemotiver, da jeg er mest glad i det. Men er alltid klar for å gjøre noe nytt og ikke redd for å prøve.

Kattekort (Videotutorial)

Jeg har laget et enkelt gratulasjonskort med et digi stempel fra Aurora Design. Stemplet heter Kitten in a teacup.

Det første jeg gjorde var å skrive ut stemplet på ark så jeg kunne bruke touch tusjene mine.

Konfirmasjonskort med glitter

Da er jeg tilbake med mitt andre bidrag til Barnemix og denne gangen har jeg laget et konfirmasjonskort med et digitalmotiv fra Aurora Wings.

Jeg viser dere hvordan man kan bruke glitter på det man lager.

Lage pynt av gips på egenhånd

På scrappemessa som var i fjor høst fikk jeg øye på hvordan man lager pynt av gips selv. Har selvfølgelig handlet inn alt jeg trengte, men fikk ikke somlet meg til å gjøre det, før nå.

Lollipopkort

Denne måneden er vi heldige og får leke oss med motiver fra Aurora Wings. I Etsyshoppen finner du denne nydelige digien som heter Daphne Sprite og mange flere nydelige motiver. Tema denne gangen var rett og slett «Say it with flowers», og da visste jeg med en gang at jeg ville lage et lollipopkort. Disse er dekorative, lette å lage og passer svært godt å gi bort sammen med blomster.

Pynt en eggekartong

Jeg har pyntet en kartong med sjokolade-egg til påske :) Disse sjokolade-eggene er bare kjempegode!! Kanskje bra at de ikke er å få kjøpt hele året... ;)

Siden sponsoren vår denne gangen er Aurora Wings, har jeg brukt ett søtt stempelet derfra.

Say it with flowers

Da er det på tide med litt ny inspirasjon igjen. Team B har kost seg med motiver fra Aurora Wings. Temaet har vært "Say it with flowers". Hvis du vil vite mer om prosjektene nedenfor, kan du klikke deg inn på de forskjelliges blogger ved å trykke på navnet deres.

Vidunderlige Aurora Wings

Hei. Jeg har laget en liten tutorial sponset av Aurora Wings søte digistempel "ladybug". Jeg har brukt Rangers Distress Ink på bakgrunnen, viser litt av hva disse ink padene kan brukes til. Fargene jeg har benyttet framhever stemplet og fargeleggingen på en fin måte.

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.