Clean and simple prinsesse

  • Marthe Fjellseth Mathisen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

I dag vil jeg vise dere et clean and simple kort med et digistempel fra Sweet Escape som heter Queen. Jeg er veldig glad i å fargelegge og tar ett onlinekurs som jeg er kjempe fornøyd med. Jeg har lært å fargelegge hud og hår tidligere og siden jeg hadde et motiv med en ballkjole på måtte jeg lære meg mer om folder denne gangen. Jeg elsker å fargelegge med store kontraster og dype skygger som løfter motivet ekstra godt frem.

Om du ønsker å vite mer om kurset kan du søke opp Kit and Clowder på internett for å finne hjemmesiden deres. Du finner også en gruppe på facebook ved å søke på det samme navnet der.

 

Siden jeg bruker mye tid på å fargelegge liker jeg å lage kort som holder hovedfokus på motivet så jeg har kun brukt et tekststempel fra Papirglede og et hjørnestempel som jeg har brukt heat embossing på for å pynte kantene litt. Jeg har også limt på et par striper med fargelagt kartong bak for å definere kantene.

Jeg har fargelagt med Copic og fargene jeg har brukt er:

Hud: E000, 00, 21, 11 og 08
Munn: RV29
Hår: E57, 55, 53 og 50
Kjole og krone: B12, 93, 24, 28, 95, 97 og 99

Kortet passer til både unge og voksne jenter som er veldig glad i sko ;) Håper du ble inspirert til å lage et enkelt kort hvor hovedfokuset er på det fargelagte motivet.

Motiv: Sweet Escape

Tilfeldig artikkel:

Minneskogen
: BOKOMTALE: Minneskogen av Sam Lloyd. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Elissa er en ung jente som er en habil sjakkspiller. Hun og moren drar på en sjakkturnering i Bournemouth hvor Elissa gjør det ganske bra. I neste øyeblikk blir alt svart, og Elissa våkner opp i Minneskogen hvor hun blir holdt i fangenskap. Hun blir kjent med en merkelig gutt som finner henne, men han er redd for å gå til politiet.

Wow, for en bok! Om du bare skal lese en krimbok i år - så velg denne!

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.