Halloween

  • Lena Johansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Er du som meg, og bestemmer seg i siste liten for at man bare må få gjort ting. Vel, i dag skjedde det meg. Jeg har vært så heldig å få verdens søteste ark med små utkledde trollunger fra Makntherounds. Og de må jo bare brukes. Så i siste liten her har jeg laget små godeposer. Hadde ikke snop til alle, så må nok ned på butikken og kjøpe litt mere snop.

Disse posene er kjappe og enkle og lage, og du finner en tutorial på de HER.

Ikke alle liker og være monster på Halloween, noen vil være prinssesser også, så dette arket var helt perfekt til dagen i dag.

 

Og her er noen ferdige, og se hvor mange jeg må fylle opp… Herregud jeg gleder meg til i kveld når barna kommer.. Så håper jeg de blir fornøyd. Jeg hadde iallfall en fornøyelse med og lage disse.

 

Til neste gang, kos deg med hobbyen din!

Lena_J -

 

Motiv: Makn The Rounds

Tilfeldig artikkel:

De fire løgnerne
: BOKOMTALE: De fire løgnerne av Ruth Ware. Leseeksemplar fra Gyldendal

Litt "snikende" skummel historie som er verdt å få med seg.

Tekstmeldingen kommer midt på natten. Det er bare tre små ord: Jeg trenger deg. Isa dropper alt, tar med seg sin lille datter og drar straks til Salten. Her gikk hun på kostskole sammen med sine tre beste venninner. Venninnene pleide å spille noe de kalte «lyvespillet». De konkurrerte om å fortelle usanne historier til skolekameratene, og hvis de ble trodd, fikk de poeng. Det var bare en regel: De skulle aldri lyve til hverandre. 

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.