• Kristin Langnes

Bølgepapp

Jeg har laget et kort med bilder laget på en bakgrunn av bølgepapp. Til dette har jeg brukt et digitalt utklippsark med flotte påskebilder som vi har fått fra High Tea Design. Bølgepappen var utsiden av en emballasje-eske jeg har har hatt liggende på lur lenge.

Jeg har brukt flere elementer fra freebien på dette bildet også, siden de lekre motivene harmonerte så godt sammen.

Jeg har laget oppheng på bildet, slik at det kan henges på veggen om man ønsker.

Motivene og de søte eggene er fra bildene vi fikk fra High Tea Design.

Jeg har pyntet med snurreblomster og små roser. Båndet er farget selv ved hjelp av Glimmer Mist-sprayer og deretter tørket, før det er knytt fast som en sløyfe og oppheng.

High Tea Design

Anbefalt hobbybok:

Sy selv

Her kan du imponere med selvlagde gaver. Da jeg var student på 90-tallet drev jeg med litt med patchwork Jeg sydde noen putetrekk og en gryteklut. Det ble med det, siden har symaskinen mer eller mindre få stå i fred. Litt synd egentlig. Det hadde vært ganske praktisk å kunne sy seg noen nye plagg, en toalettveske eller hva man måtte ønske lage.

I denne boka får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes, står det. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.