• Anne Lise Johannessen

Paris-inspirert

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I april har vi Stitchy Bear som sponsor her på Barnemix, og jeg har laget et kort med det nydelige digitalstempelet Southern Belle. I slutten av hver måned lager vi inspirasjonsartikler istedenfor tutorials, så jeg har ingen framgangsmåte på dette kortet.

Det var imidlertid et lett kort å lage. Jeg har brukt den nye Silhouette Cameo'en min til å stanse ut en blondebakgrunn. Jeg har også brukt denne til å stanse ut hjørnene som jeg har på kortet. Det kommer en egen artikkel om denne maskinen litt senere.

Hovedstempelet jeg har brukt er som sagt fra Stitchy Bear. Jeg har i tillegg brukt et bakgrunnsstempel fra Hannah Lynn og et poststempel fra Eureka. På siden av bildet har jeg festet en tags. Denne er et utklippsbilde fra Vectoria Design. Disse vil være sponsor her på siden en annen måned.

Stitchy Bear

Anbefalt hobbybok:

Dukkestrikk

Tenk så moro for en liten dukkemamma og ha noen som vil strikke disse plaggene for henne. Ny garderobe til dukken, må jo være en perfekt julegave.

Her finner du oppskrifter på alle mulige plagg og diverse tilbehør som f.eks. teppe og ryggsekk. Samtidig som du får mønster og fremgangsmåte, har du også muligheten til å gjøre dine egne valg. Farger, garntyper og mønstre kan endres og tilpasses. Hvilke er dine favoritter?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.