• Anne Lise Johannessen

Paris-inspirert

I april har vi Stitchy Bear som sponsor her på Barnemix, og jeg har laget et kort med det nydelige digitalstempelet Southern Belle. I slutten av hver måned lager vi inspirasjonsartikler istedenfor tutorials, så jeg har ingen framgangsmåte på dette kortet.

Det var imidlertid et lett kort å lage. Jeg har brukt den nye Silhouette Cameo'en min til å stanse ut en blondebakgrunn. Jeg har også brukt denne til å stanse ut hjørnene som jeg har på kortet. Det kommer en egen artikkel om denne maskinen litt senere.

Hovedstempelet jeg har brukt er som sagt fra Stitchy Bear. Jeg har i tillegg brukt et bakgrunnsstempel fra Hannah Lynn og et poststempel fra Eureka. På siden av bildet har jeg festet en tags. Denne er et utklippsbilde fra Vectoria Design. Disse vil være sponsor her på siden en annen måned.

Stitchy Bear

Anbefalt hobbybok:

Redesign

Kan man lage en kjole av et dynetrekk?

Ta vare på verdien i gamle tekstiler, og skap din helt unike garderobe! Redesign er både miljøvennlig, moteriktig og gøy. Forfatterne viser deg hvordan du kan sy egne, moteriktige klær av brukte plagg og tekstiler.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.