• Synnøve Bjelland

Vintagekort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da var det min tur igjen til å prøve og inspirere dere litt.

Jeg liker så godt disse posekorta!! De er så utrolig anvendelige! Så jeg har laget et bursdagskort til mitt barnebarn Ingrid, som blir 8 år nå i mai. Hun er også en aldri så liten scrapper! Elsker å sitte på hobbyrommet til mormor og lage de fiiineste kreasjoner.

Jeg har brukt en hvit papirpose - kjøpt på Panduro - og har limt den sammen i alle brettene, fordi jeg ville at kortet mitt skulle være flatt denne gangen. Det går også godt an å la være og lime og heller ha det som en gavepose - med en liten presang oppi. Det er jo bare fantasien som setter grenser her ;)

Bildet som er brukt, er fra denne collagen til Karisa Graphic. Titt innom deres Etsy-shop, der er såååå masse fint til en billig penge ;) Jeg har også brukt collagen Vintage clocks, som du finner her.

 

 

Mønsterark fra Maja Design og diverse vintage stæsj.. Rosen er laget med en dies og det samme er "vifta" under klokka..

 

Dæsjer med litt maling og syr litt på panelene for å få dette vintage-uttrykket som jeg er så glad i..

Litt rosa tyll og tynne, tynne papirremser som er krøllet sammen. Enkelt å lage av rester. En rusten klokke med Distress cracle paint på. Håper du liker mitt posekort og får lyst til å prøve, du også :)

Klem fra Synnøve

Karisa Graphic

Anbefalt hobbybok:

Myk og fargerik filting i ull

Så utrolig mye fint man kan lage om man er litt kreativ og fingernem. Her er en ny spennende hobby som jeg aldri har forsøkt.

Denne boka om filting gir deg ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din.  Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.