• Synnøve Bjelland

Vintagekort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da var det min tur igjen til å prøve og inspirere dere litt.

Jeg liker så godt disse posekorta!! De er så utrolig anvendelige! Så jeg har laget et bursdagskort til mitt barnebarn Ingrid, som blir 8 år nå i mai. Hun er også en aldri så liten scrapper! Elsker å sitte på hobbyrommet til mormor og lage de fiiineste kreasjoner.

Jeg har brukt en hvit papirpose - kjøpt på Panduro - og har limt den sammen i alle brettene, fordi jeg ville at kortet mitt skulle være flatt denne gangen. Det går også godt an å la være og lime og heller ha det som en gavepose - med en liten presang oppi. Det er jo bare fantasien som setter grenser her ;)

Bildet som er brukt, er fra denne collagen til Karisa Graphic. Titt innom deres Etsy-shop, der er såååå masse fint til en billig penge ;) Jeg har også brukt collagen Vintage clocks, som du finner her.

 

 

Mønsterark fra Maja Design og diverse vintage stæsj.. Rosen er laget med en dies og det samme er "vifta" under klokka..

 

Dæsjer med litt maling og syr litt på panelene for å få dette vintage-uttrykket som jeg er så glad i..

Litt rosa tyll og tynne, tynne papirremser som er krøllet sammen. Enkelt å lage av rester. En rusten klokke med Distress cracle paint på. Håper du liker mitt posekort og får lyst til å prøve, du også :)

Klem fra Synnøve

Karisa Graphic

Anbefalt hobbybok:

Strikk til alle tider

Mange fine plagg for liten og stor.

En vakker strikkebok med inspirasjon fra drakttradisjoner og folklore fra hele Norge. Helle Siggerud er kjent for de figurnære plaggene sine, klassiske og tidløse med gode snitt og fine detaljer. Boken har flest plagg til kvinner, men det er også flotte design til herre og barn – og til hund! Strikk plagg fra den landsdelen du har tilknytning til, eller bare la deg inspirere av det du synes er vakrest.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.