• Lena Johansen

Bamsekort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Miss Wings er en herlig liten bamse fra Stitchy Bear stamps, og jeg er så heldig at jeg har fått prøve meg på dette fantastiske digitale stemplet.


Motivet er malt med distress. Og selve kroppen har jeg gått over en gang med Vintage Photo, også når det første laget var tørt, har jeg gått over med Walnut Stain for å skape kontraster og litt skygge. Inni ørene og på beina har jeg brukt fargen Tea Dye.

Og jeg vet motivet heter Miss, men jeg trengte nå en mister, så da valgte jeg og gå for fargen Stormy Sky på vinger og hår. Og over Stormy Sky har jeg brukt Faded jeans for å legge litt skygge og kontrast.

Bakken er fargelagt med Pumice Stone, og himmelen er Weathered Wood.

Jeg liker kortene mine enkle. Så da tok jeg en punch fra EK suksess og laget en ”pyntebord” øverst å monterte det på blå bazill. Limte så på en liten stripe med litt mørkere papir for og skape litt kontrast mot tekstbanneret. Tekststemplet er fra kort & godt, og brad fra Vibeke Spigseth. Og det er montert opp på 3D puter.

Og det er så absolutt ikke siste gangen jeg lager kort med denne lille bamsen. Ser for meg mange andre kort med denne søtnosen.

Til neste gang… Ha en kreativ og herlig dag!

Stitchy Bear

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.