• Rita Krogsund

Herrekort med fiskemotiv

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hei igjen. Siden høsten og ruskeværet er over oss, passer det helt perfekt å lage et herrekort med fiskemotiv. Gode sport- eller herremotiver kan være vanskelig å finne, men hos Doctor Digi falt jeg denne helt for denne sjarmerende karen. De har et godt utvalg av morsomme og bra digier for menn.

Kortet er igjen veldig enkelt fargelagt med Pro Markers. Bakgrunnen med distress ink i div farger og hjemmelagde "bølgesjablonger". Trærne i bakgrunnen er laget med Cool Grey 3.


ANDY:
Hud : Blush, Tan, Pale Pink
Genser : Cool Aqua, Skye Blue
Gummibukse : Moss, Olive Green
Veske : Cool Grey 1,3,4
Fisk : Salmon Pink, Gool Grey 3, Gold, Umber

Brillene har fått et lag med Panduros 'Royal Coat' som er en fin liten detalj.


Han er montert på svart kartong, på brun kortbase, og jeg har tegnet med gullpenn rundt for å prøve å lage inntrykk av en ramme. (Han er jo så stolt av fangsten sin så dette er et 'blinkskudd' som fortjener å vise fram. )


Dette var alt fra meg for denne gang, takk for titten, sees.

 

Doctor Digi

Anbefalt hobbybok:

Mønsterstrikk

Veldig fin bok med innføring i mønsterstrikk og diagrammer til mange morsomme mønstre.

Her er vakre, grafiske mønstre, morsomme figurer, bølger, tegn, snirkler og snurrer. Moderne strikkemønstre inneholder hele 200 nye mønstre du kan bruke i dine strikkeprosjekter. Her er oppskrifter på fem tøffe design hvor du får se mønstrene i bruk i ferdige plagg. Du får også massevis av nyttige tips dersom du vil strikke mønster med flere farger og ikke har gjort det før.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.