• Elisabeth Brun Myren

Gaming is my life

Og dette digistempelet fra All Dressed Up må da være perfekt til en som er over snittet interessert i å spille!!

Stempelet er printet ut på Letraset papir og fargelagt med Promarkers, slik:

Hår: Burnt Orange, Apricot, Oatmeal
Hud: Putty, Blush, Almond
Genser: French Navy, Sky Blue, Cornflower
Bukse: Khaki, Warm Grey 1 + 2
Sko: Leaf Green, Meadow Green, Pastel Green + Ice Grey 3
TV + kontroll: Ice Grey 3, Warm Grey 1

 


Oppdraget denne gangen er å bruke ”gaming”-stempelet og mange mønsterark. Det finnes mange fantastiske bretteteknikker, fancy stanseutstyr og spennende dekordetaljer, men jeg kommer stadig vekk tilbake til å sette ”de små grå” i arbeid med enkle, litt basic materialer og utstyr. Her har jeg brukt dekorpapir funnet og lastet ned gratis på google, dymotape, kartong i to farger, innmaten av et kassert pc-tastatur (og det er jo slik ei ivrig kort-dame har liggende i stasjet sitt, ikke sant?!), i tillegg til noen tannhjul og en laptop-charm. Charmen er hektet på en bit at et skikkelig gammelt juggelarmbånd som hadde fått en tøff svart farge. Ingen fancy utstansing, bare saks, skjærebrett, tape og lim!!

Mønsterarkene er tapet på en blå kartong, for å ta igjen farga på guttens genser. Dymotape ordene er festet på smale strimler av innmaten av tastaturet og hevet opp på 3D-puter. Jeg har også lagt en bit av innmaten av tastaturet under bildet, jeg er sikker på at en ivrig data-bruker vil kjenne igjen denne detaljen 

Mitt håp for dette kortet er å vise at det ikke er nødvendig med mye dyrt utstyr for å få til personlige, morsomme kort. I denne hobbyen kommer man ikke videre hvis fantasien ikke er med! Jeg er stadig på leting etter nye måter å bruke papir på, uten å måtte gå til dyre investeringer, for hobbyrommet mitt er jo strengt tatt ganske fullt allerede! Når denne artikkelen er publisert er vi vel inne i januar, og da er det kanskje flere meg som har litt lette lommebøker?

 

All Dressed Up

Anbefalt hobbybok:

Maskespill - på tykke og tynne pinner

Mange sier at strikking er terapi, og her har du en bok som gir deg mange muligheter til det. Du får oppskrifter på gensere og jakker strikket i mangefarget garn og tykke pinner som du raskt strikker ferdig til bruk. Mer klassiske figurnære jakker på litt tynnere pinner får du også. Du får også tilbehør som luer, pannebånd og herlige skjerf.

Dette er forfatterens syvende bok, og hennes mål har vært å lage en strikkebok med enkle oppskrifter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.