• Gro Hansen

Fairy

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Dette er spennende. Dette er mitt første forsøk på å levere et kort som DT hos Barnemix.no. Jeg har fått anledning til å kose meg med å lage et kort fra Aurora Wings Honeysuckle fairy.elf. Dette er litt nytt for meg å bruke litt andre motiv. Jeg fargelegger for det meste julemotiver, da jeg er mest glad i det. Men er alltid klar for å gjøre noe nytt og ikke redd for å prøve.

Jeg har printet ut motivet på Perfect Coloring Paper og fargelagt det med Copic Sketch Markers. Deretter har jeg laget flere rammer av diverse mønster ark og limet dette på kortet, sammen med 2 svivler i samme farger som de andre arkene. For å pynte litt har jeg limt på noen små Orange perler. Jeg er ikke så veldig flink til å pynte kortene mine. Syntes nesten «simple and clean» kort er best. Og vil helst at det fargelagte motivet skal komme mest frem på kortet. Siden jeg legger mye tid i å fargelegge motivet.

Fargene jeg har brukt er:

Hud: E000, 00, 21, 11, 13 og R20 + R28 fra Touch til kinn
Øyet: G12, 21, 24
Hår: Y21, E34, 35
Blomster: Y00, 02, 06 + RV06, E000, Y61 (da jeg syntes blomstene ble for gule med bare Y)
Blader lyseste: G12, 21, 24
Blader mørke: BG01, 13, 15

Mønsterark:
Textured Cardstock 216 gsm fra Panduro
Paper pad fra Panduro
Digi paper fra Designes by Megan Turnidge

Pynt:
Orange mini perler fra Doodlebug design inc.

Dies:
Cherry Lynn design Fanciful Flourish

Gro H

Aurora Wings

Anbefalt hobbybok:

Dale Garn - strikking og hekling med historisk sus

Dale Garn har skrevet norsk strikkehistorie helt siden 1879, og nå har de for første gang åpnet sine arkiver for allmennheten. Navnet er synonymt med stolt, norsk strikketradisjon.

Å få gå på skattejakt i arkivene til Dale Garn, er som å få fritt leide inn i en godtebutikk. I tillegg kan du lese morsomme fakta fra norsk strikkehistorie som fortjener å huskes til evig tid.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.