• Lisbet Fagerli

Stafellikort

Jeg fikk ett klippeark fra Country at the heart 2008 med bildet fra Paris. Etter å ha grublet vel og lenge på hva jeg skulle lage med dette arket endte jeg opp med ett staffelikort.

Bildet er skrevet ut på akvarellpapir i str. 9 x13 cm. Jeg skar litt av kantene på bildet når jeg skulle skjære det til. Jeg begynte med å male bølgepappen med hvit maling. Så stanset jeg ut klokkediesen.

Jeg brukte symaskinen til å feste lagene sammen med bakgrunnspapiret. Jeg sydde maskinsøm rundt bakgrunnsarket og basen til kortet også. Men først hadde jeg rufset utklippsbildet og bakgrunnspapiret og svertet det med stempelsverte.

Lyktestolpen har jeg farget med Distress stain og har hatt gult glitterlim i toppen på lyktestolpen.

 

For å lage dette kortet har jeg brukt:

Klippeark med Paris bildet
Mønsterpapir fra Nille , ett ark
Bølgepapp som er malt med hvit Studio Gesso
Tim Holtz klokkedies
Lyktestolpe chippord fra Fabscraps farget med Distress Stain i farge Vintage Photo
Stemplesverte Distres sink farge Walnut stain
Dies fra Kaboks: Klem
Dies fra Poppystamps : Katt
Gult glitter lim, perler og metall blomsterhjørne
Datostemplet er fra North Stamps

Country at Heart

Anbefalt hobbybok:

Kosejakker du strikker selv

Strikk deg en jakke som passer til alt og alle anledninger. I denne boken får du oppskriften på trendy og tidløse jakker og ponchoer du kan strikke selv. Her er den oversized jakka du bor i innendørs om vinteren og utendørs på vakre sommerkvelder. Her er korte jakker, lange jakker, chunky og finslige jakker. Her er etnoponchoen, krype-inn-i-vesten og slenge-på-seg-kåpen som det svinger av. Her er jakker som passer for deg som aldri har strikket før, og for deg som har løst gåten med strikkepinnene.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.