• Marthe Fjellseth Mathisen

Clean and simple

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Hei alle sammen og godt nyttår :) Jeg er tilbake på designteamet til Barnemix og ønsker å starte det nye året med litt fargelegging og et clean and simple kort. Månedens sponsor er Nikki Burnette og jeg har fargelagt digitalstempelet Cassia.

 

 

Copicfargene jeg har brukt:

Hud: E000,00,21,11,04 og R20 til kinn
Hår, flaggermus og svart antrekk: W3,5,7,9
Lilla antrekk og hatt: V000,01,04,06 og 09
Måne, og dekor på antrekk: Y15,17 og YR07
Kappe: B000 og 00
Grønne stilker: G21, 94 og 99
Blå bakgrunn: B99, 97, 95, 93,91 og B12

Jeg har begynt å lage kortbaser i en ny størrelse som passer i en vanlig konvolutt. Jeg kutter en base på 11" scorer på 5 1/2 for å lage et top folding card som er 4 1/4 bredt.

Jeg bruker Large og Small stitched rectangles stackable dies fra Lawn Fawn til å kutte ut de andre lagene, inkludert det med motivet mitt på.


Jeg limer alle lagene sammen og dekorerer med wink of stella glitter pen, glossy accent og uni ball signo broad white pen for å få litt liv i motivet. Siden jeg ønsker at motivet skal være i fokus har jeg valgt å droppe tekst på forsiden. Jeg ville at det skulle se ut som at motivet var rammet inn.

 

Håper det var til inspirasjon, ha en flott og kreativ dag – Klem fra Marthe :)

Nikki Burnette

Anbefalt hobbybok:

Mønsterstrikk

Veldig fin bok med innføring i mønsterstrikk og diagrammer til mange morsomme mønstre.

Her er vakre, grafiske mønstre, morsomme figurer, bølger, tegn, snirkler og snurrer. Moderne strikkemønstre inneholder hele 200 nye mønstre du kan bruke i dine strikkeprosjekter. Her er oppskrifter på fem tøffe design hvor du får se mønstrene i bruk i ferdige plagg. Du får også massevis av nyttige tips dersom du vil strikke mønster med flere farger og ikke har gjort det før.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.