• Lena Johansen

Bruk av digitale ark

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen gangen skal jeg faktisk dele noe med dere som er helt nytt for meg… Jeg har prøvd digitale ark for første gang. Arkpakken jeg har prøvd meg på heter RSP_I know you love me. Og de fantastiske herlig motivene er fra en pakke som heter Krayzee Kat Set, designet av Ike`s Art. Begge deler er sponset av Stitchybearstamps.

Første kortet ble et litt craaaazy valentine kort ;-) Her har jeg brukt to av papirene fra den digitale pakken, og jeg printet det ut på vanlig 200g kopiark, og synes det fungerte godt. Pyntet med litt blondeserviett, washitape, og paljetter. Stemplet er fra Wpluss9.

 

Kort nummer to måtte jo bli et tilgi meg kort. Bare se på det fantastiske ansiktet til katten ;-) Stemplet her er fra samme stempelsettet og er fra Wpluss9. Pyntet med litt washitape, litt blondeserviett og en paljett.

 

På det siste kortet her, så glemte jeg faktisk og legge tykt kopipapir i printeren før jeg printet ut arket mitt. Men jeg synes faktisk at resultatet ble helt fint allikevel. Pyntet med litt blondeserviett, og et par knapper. Stemplet her er også Wpluss9.

 

Jeg fargelegger med distress og fargene jeg har brukt er:

Kort 1

Kroppen: Black soot + Worn lipstick
Ørene og snuta: Spun sugar
Tungen: Barned door.
Bakken er black soot, og rundt motivet er weathered wood.

 

Kort 2

Kroppen: Black soot
Snute, ører og poter: Spun sugar
Bakken er black soot

 

Kort 3

Kroppen: Black soot
Snute, ører og poter: Spun sugar
Bakken er weathered wood, og rundt motivet er Perfect peacook

 

Så håper jeg nå at du er inspirert til å prøve noe nytt.

Som alltid, kos deg med hobbyen din!

- Lena_J -

Tags: Stitchy Bear

Anbefalte krimbøker:

De fire løgnerne

Litt "snikende" skummel historie som er verdt å få med seg.

Tekstmeldingen kommer midt på natten. Det er bare tre små ord: Jeg trenger deg. Isa dropper alt, tar med seg sin lille datter og drar straks til Salten. Her gikk hun på kostskole sammen med sine tre beste venninner. Venninnene pleide å spille noe de kalte «lyvespillet». De konkurrerte om å fortelle usanne historier til skolekameratene, og hvis de ble trodd, fikk de poeng. Det var bare en regel: De skulle aldri lyve til hverandre. 

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.