• Marianne Iversen

Vinterfarger

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen fikk jeg leke med et digistempel fra Sweet escape med navnet Steampunk girl. Temaet var vinterfarger, og jeg bestemte meg for å bruke fargelegge motivet i blå og blågrønn.

Jeg har som vanlig fargelagt med copics. Under ser dere fargene jeg har brukt:

Hud: W000, 00, 21, 11, 04 og 93
Hår: E55, 47 og 49
Lepper: E04
Øyne: E55, 47 og 41
Bluse: BG000, 10 og 11
Korsett: BG01, 02, 05 og 07
Skjørt: BG11, 13 og 15
Hatt, belter og BH: C3, 5 og 7
Klokke og briller: C00, 1 og 3 (+C9 på brillene)
Rundt motivet: E41, C00 og 0

Brukte i tillegg en sølvfarget penn på beltespennene og kjedet til klokka. Oppå brillene og klasset i klokka har jeg brukt glossy accent.

Da jeg var ferdig med å fargelegge kuttet jeg til motivet og svertet kantene med distress Ink, fargen Iced Spruce. Kuttet en sirkel på ca 1½" med en punch og stemplet et tekststempel på den. Deretter svertet jeg kantene på den også med Iced spruce.

Laget kortbasen av et hvitt bassil ark som brettet målte 6x6". Jeg fant et gammelt mønsterark i blågrønn farg som jeg kuttet det til litt mindre enn kortbasen og limte den på. Deretter fant noen tresommerfugler som jeg malte hvite med litt gesso, også festet jeg dem med litt studio multi-medium matte. Brukte også litt blondebånd og satte sammen kortet.

Sweet Escape

Anbefalt hobbybok:

Heilt spesiell - sy barnas favorittplagg

Så gøy å kunne sy og sine egne klær! Her finner du over 35 fine oppskrifter på plagg til både babyer og større barn. Størrelsene er fra 50 til 140 cm.

Hver oppskrift følges av en enkel og god forklaring. Kristin Thorsnes har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Mønsterark i full størrelse medfølger.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.