• Marthe Fjellseth Mathisen

Clean and simple prinsesse

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I dag vil jeg vise dere et clean and simple kort med et digistempel fra Sweet Escape som heter Queen. Jeg er veldig glad i å fargelegge og tar ett onlinekurs som jeg er kjempe fornøyd med. Jeg har lært å fargelegge hud og hår tidligere og siden jeg hadde et motiv med en ballkjole på måtte jeg lære meg mer om folder denne gangen. Jeg elsker å fargelegge med store kontraster og dype skygger som løfter motivet ekstra godt frem.

Om du ønsker å vite mer om kurset kan du søke opp Kit and Clowder på internett for å finne hjemmesiden deres. Du finner også en gruppe på facebook ved å søke på det samme navnet der.

 

Siden jeg bruker mye tid på å fargelegge liker jeg å lage kort som holder hovedfokus på motivet så jeg har kun brukt et tekststempel fra Papirglede og et hjørnestempel som jeg har brukt heat embossing på for å pynte kantene litt. Jeg har også limt på et par striper med fargelagt kartong bak for å definere kantene.

Jeg har fargelagt med Copic og fargene jeg har brukt er:

Hud: E000, 00, 21, 11 og 08
Munn: RV29
Hår: E57, 55, 53 og 50
Kjole og krone: B12, 93, 24, 28, 95, 97 og 99

Kortet passer til både unge og voksne jenter som er veldig glad i sko ;) Håper du ble inspirert til å lage et enkelt kort hvor hovedfokuset er på det fargelagte motivet.

Sweet Escape

Anbefalt hobbybok:

Sy selv

Her kan du imponere med selvlagde gaver. Da jeg var student på 90-tallet drev jeg med litt med patchwork Jeg sydde noen putetrekk og en gryteklut. Det ble med det, siden har symaskinen mer eller mindre få stå i fred. Litt synd egentlig. Det hadde vært ganske praktisk å kunne sy seg noen nye plagg, en toalettveske eller hva man måtte ønske lage.

I denne boka får du tips til nyttige og brukbare ting du kan sy selv. Trinn for trinn-tegninger og gode forklaringer gjør at du garantert vil lykkes, står det. Gled venner og familie med egenproduserte gaver. Ingenting slår den følelsen.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.