• Marthe Fjellseth Mathisen

Clean and simple prinsesse

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

I dag vil jeg vise dere et clean and simple kort med et digistempel fra Sweet Escape som heter Queen. Jeg er veldig glad i å fargelegge og tar ett onlinekurs som jeg er kjempe fornøyd med. Jeg har lært å fargelegge hud og hår tidligere og siden jeg hadde et motiv med en ballkjole på måtte jeg lære meg mer om folder denne gangen. Jeg elsker å fargelegge med store kontraster og dype skygger som løfter motivet ekstra godt frem.

Om du ønsker å vite mer om kurset kan du søke opp Kit and Clowder på internett for å finne hjemmesiden deres. Du finner også en gruppe på facebook ved å søke på det samme navnet der.

 

Siden jeg bruker mye tid på å fargelegge liker jeg å lage kort som holder hovedfokus på motivet så jeg har kun brukt et tekststempel fra Papirglede og et hjørnestempel som jeg har brukt heat embossing på for å pynte kantene litt. Jeg har også limt på et par striper med fargelagt kartong bak for å definere kantene.

Jeg har fargelagt med Copic og fargene jeg har brukt er:

Hud: E000, 00, 21, 11 og 08
Munn: RV29
Hår: E57, 55, 53 og 50
Kjole og krone: B12, 93, 24, 28, 95, 97 og 99

Kortet passer til både unge og voksne jenter som er veldig glad i sko ;) Håper du ble inspirert til å lage et enkelt kort hvor hovedfokuset er på det fargelagte motivet.

Sweet Escape

Anbefalt hobbybok:

Gitarakkorder - på en enkel måte

Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla".

Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.