• Anita Olsen

Glitterkort

Denne måneden har Kenny K sponset oss, jeg hadde motivet OMG digistamp. Det finner du her. Jeg har farvelagt motivet med Copic sketch og Atyou Spica glitter penner.


Dette er fargene jeg har brukt:

Copics:
Hud: E00, E11, E21 og R20.
Hår: E23, E25, E27 og E29.
Bukse: B91, B93, B95 og B97.
Topp: C6, C7, C8, C9 0g C10.
Sandaler: E11, E13 og E15.
Munn: RV13 og RV21.

Spica: 00 clear, 14 Blossom, 19 Sand, 20 Chocolate og 23 Pitch Black.


Først fargela jeg motivet. Så bestemte jeg meg for hvit kartong og sort mønsterark. Jeg syntes mønsterarket var litt kjedelig, så jeg brukte mange forskjellige Washi taper som jeg limte på biter av.
Etterpå stemplet jeg på tekststemplet og embosset det med hvitt embossingpulver. Til slutt limte jeg på en del sølvfarvede stickers stjerner, og tegnet rundt med sort og hvit tusj.


Slik ble resultatet:

 

KennyK

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.