• Anita Olsen

Glitterkort

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne måneden har Kenny K sponset oss, jeg hadde motivet OMG digistamp. Det finner du her. Jeg har farvelagt motivet med Copic sketch og Atyou Spica glitter penner.


Dette er fargene jeg har brukt:

Copics:
Hud: E00, E11, E21 og R20.
Hår: E23, E25, E27 og E29.
Bukse: B91, B93, B95 og B97.
Topp: C6, C7, C8, C9 0g C10.
Sandaler: E11, E13 og E15.
Munn: RV13 og RV21.

Spica: 00 clear, 14 Blossom, 19 Sand, 20 Chocolate og 23 Pitch Black.


Først fargela jeg motivet. Så bestemte jeg meg for hvit kartong og sort mønsterark. Jeg syntes mønsterarket var litt kjedelig, så jeg brukte mange forskjellige Washi taper som jeg limte på biter av.
Etterpå stemplet jeg på tekststemplet og embosset det med hvitt embossingpulver. Til slutt limte jeg på en del sølvfarvede stickers stjerner, og tegnet rundt med sort og hvit tusj.


Slik ble resultatet:

 

KennyK

Anbefalt hobbybok:

Strikk svenske mønster

Norden har en rik og fantastisk skatt av tradisjonelle flerfargemønster for strikking. Her viser den svenske strikkedesigneren Maja Karlsson fram 40 av de flotteste svenske mønstrene og forvandler dem med hjelp av pinner og garn til nye, vakre plagg.

Maja Karlsson har overført mønstrene i boken på 22 strikkeplagg av varierende vanskelighetsgrad – alt fra sokker og votter til gensere og lusekofter. La det vakre bildematerialet vekke strikkelysten, og slipp fantasien og skaperkraften løs! For dette er en mønsterarv som er altfor vakker til at den kan få gå i glemmeboken.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.