• Lena Johansen

Grå/sort monokromatisk kort

Monokromatisk er tema denne gangen. Alltid en utfordring når man da skal ha med seg et fargelagt motiv. Men trenger man egentlig og fargelegge motivet sitt så mye? Jeg har denne gangen prøvd og holde meg i grå/sort sonen, og det eneste som har fått litt farge er bladene på blomstene, øyne og munn, og selvfølgelig hud. Jeg har nettopp fått Fancy pants sin Etcetera paper pad i hus, så det var den som satte sort på kartet. En fantastisk papirkolleksjon.

Motivet er fra Lacy Sunshine.


Jeg hadde planer om å bruke et sort sugerør, men det ble litt for mye, og ga et alt for kraftig utrykk. Så da lagde jeg et sugerør selv av restene fra papiret jeg brukte som bakgrunn, og synes det passet godt inn i stilen. Lagde en vimpel, med stempel fra KaBoks som er embosset i hvit. Jeg bruker super fine detail fra ranger til dette, da stemplet er veldig tynt. Synes kortet manglet noe, og det er jo ingen hemmelighet hva jeg legger til da…. en knapp ;-) Også selvfølgelig litt scrappers floss som en liten knute i knappen. Og vips så er mitt kort ferdig, og jeg er superfornøyd.

Så nå håper jeg du er inspirert, og at du setter deg ned og prøver og lage enten et monokromatisk kort, eller kanskje at du tar en enda større utfordring. Lage et kort, med motiv, uten å fargelegge noe særlig.


Som alltid, kos deg med hobbyen din, så sees vi snart igjen.

- Lena_J -

 

Lacy Sunshine

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.