• Nina Bigum Udnesseter

Kort i pastellfarger

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Motivet mitt denne gangen er Lilleth2 fra Delicicious Doodles. En vakker jente i omgitt av flotte liljer. Nå er det vår og vi kan nyte litt lengre lysere dager. Våren inspirer meg til å velge pastellfarger. Jeg fargela motivet mitt med Promaker i glade pastellfarger og valgte rosa ark i bunn på selve kortet som også er rosa.


Det er alltid spennende med fargelegging og motivet mitt har masse langt hår. Jeg har brukt embossing på blomstene og i håret til Lilleth. Gull, rosa og blåturkis embossing. I tillegg har jeg brukt embossing på sommerfuglborden og på sommerfuglene. Jeg stanset ut en lyseblå sommerfugl bord og sommerfugler i gult og rosa. Et lyseblått hjerte og noen rosa og lyseblå blomster pynter også opp. Herlig med litt farger! Nå kan vi bare glede oss til sommeren.

 

Jeg har brukt:

Dies fra Joy Craft, Cherry Lynn, Marianne dies og Magnolia
Ark fra Basill og Bittersweet
Blomstene er kjøpt på Scrapmagasinet.

Promaker tusjer:
Blender, Pastelbeige, Leaf green, Meadows green, Vanilla, Mustard, Buttercup, Blush, Satin, Dusty pink, Tan. Pastel blue, Sky blue, Pale pink, Coctail pink og Rose pink

 

Hilsen Nina

Delicious Doodles

Anbefalt hobbybok:

Lille tulla

Lille Bolle har fått en lillesøster! Hun heter Lille Tulla, og nå har hun fått sin egen strikkebok. Boka inneholder 40 oppskrifter på luer, drakter, jakker, bukser og små kjoler. Her er det mange søte plagg som du kan strikke.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.