• Nina Bigum Udnesseter

Kort i pastellfarger

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Motivet mitt denne gangen er Lilleth2 fra Delicicious Doodles. En vakker jente i omgitt av flotte liljer. Nå er det vår og vi kan nyte litt lengre lysere dager. Våren inspirer meg til å velge pastellfarger. Jeg fargela motivet mitt med Promaker i glade pastellfarger og valgte rosa ark i bunn på selve kortet som også er rosa.


Det er alltid spennende med fargelegging og motivet mitt har masse langt hår. Jeg har brukt embossing på blomstene og i håret til Lilleth. Gull, rosa og blåturkis embossing. I tillegg har jeg brukt embossing på sommerfuglborden og på sommerfuglene. Jeg stanset ut en lyseblå sommerfugl bord og sommerfugler i gult og rosa. Et lyseblått hjerte og noen rosa og lyseblå blomster pynter også opp. Herlig med litt farger! Nå kan vi bare glede oss til sommeren.

 

Jeg har brukt:

Dies fra Joy Craft, Cherry Lynn, Marianne dies og Magnolia
Ark fra Basill og Bittersweet
Blomstene er kjøpt på Scrapmagasinet.

Promaker tusjer:
Blender, Pastelbeige, Leaf green, Meadows green, Vanilla, Mustard, Buttercup, Blush, Satin, Dusty pink, Tan. Pastel blue, Sky blue, Pale pink, Coctail pink og Rose pink

 

Hilsen Nina

Delicious Doodles

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.