• Nina Bigum Udnesseter

Kort i pastellfarger

Motivet mitt denne gangen er Lilleth2 fra Delicicious Doodles. En vakker jente i omgitt av flotte liljer. Nå er det vår og vi kan nyte litt lengre lysere dager. Våren inspirer meg til å velge pastellfarger. Jeg fargela motivet mitt med Promaker i glade pastellfarger og valgte rosa ark i bunn på selve kortet som også er rosa.


Det er alltid spennende med fargelegging og motivet mitt har masse langt hår. Jeg har brukt embossing på blomstene og i håret til Lilleth. Gull, rosa og blåturkis embossing. I tillegg har jeg brukt embossing på sommerfuglborden og på sommerfuglene. Jeg stanset ut en lyseblå sommerfugl bord og sommerfugler i gult og rosa. Et lyseblått hjerte og noen rosa og lyseblå blomster pynter også opp. Herlig med litt farger! Nå kan vi bare glede oss til sommeren.

 

Jeg har brukt:

Dies fra Joy Craft, Cherry Lynn, Marianne dies og Magnolia
Ark fra Basill og Bittersweet
Blomstene er kjøpt på Scrapmagasinet.

Promaker tusjer:
Blender, Pastelbeige, Leaf green, Meadows green, Vanilla, Mustard, Buttercup, Blush, Satin, Dusty pink, Tan. Pastel blue, Sky blue, Pale pink, Coctail pink og Rose pink

 

Hilsen Nina

Delicious Doodles

Anbefalt hobbybok:

Arne & Carlos Favoritter

Arne og Carlos feirer 15 år som designerduo. Dette gjør de med å plukket ut sine favoritter fra de fem bøkene de har gitt ut, samtidig har de tatt med ting du ikke har sett før av nye design.

Mye lekkert i denne boka - alt fra dukker/bamser, skjerf, sokker/tøfler, gensere, votter, mye julerelatert og til og med en hundegenser har det blitt plass til.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.