• Synnøve Bjelland

Store tags med små tags på

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Siden en av sponsorene i juni er Vectoria designs, har jeg latt meg inspirere av disse nyyyyydelige ATC'ene deres - Ephemera Tags with Flowers. Det er jo egentlig tags i seg selv, men jeg ville gjerne ha mine litt større, som kort, egentlig.

Jeg har brukt Bazill kraft kartong i bunnen på alle tre og latt nostalgien og vintage-stilen ta helt av :)

Er de ikke vakre? Så utrolig anvendelige :)

Mønsterark og stor gul blomst fra Inkido.. En dies-ramme.. Stempel fra Stempelglede og diverse småstæsj.På denne er en minidoily fra Panduro, stempel fra Stempelglede, en blondebit etc. Poststempelet mitt er jo selvfølgelig med på alle tre..Så denne til slutt med blomstergren og sommerfugl i chipboard fra Wycinanka, stempelglede-stempel, blonde og silkeroser, samt en klokkecharms. På alle tre er det knyttet seambinding i forskjellige farger.


Håper du ble inspirert til å lage deg noen tags, du også!

Smil, Synnøve

 

RABATT!

Oppgi koden WELOVECRAFTING når du handler hos Vectoria Designs, så får du 30 % rabatt!

 

Vectoria Designs

Anbefalt hobbybok:

Hekling og hakking til kjøkkenet

Denne boka gir flashback til håndarbeidstimene på barneskolen.

Tove Fevang har latt seg inspirere av alle de gamle, fine gryteklutene hun har funnet og fått av venner og bekjente. I tillegg til den store bredden av grytekluter finner du dekkebrikker, håndklær og kluter i varierte teknikker. Kan du ikke teknikkene fra før, kan du nå lære å hekle og hakke samtidig som du lager nyttige og fine bruksting.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.