• Lena Johansen

Halloween

Er du som meg, og bestemmer seg i siste liten for at man bare må få gjort ting. Vel, i dag skjedde det meg. Jeg har vært så heldig å få verdens søteste ark med små utkledde trollunger fra Makntherounds. Og de må jo bare brukes. Så i siste liten her har jeg laget små godeposer. Hadde ikke snop til alle, så må nok ned på butikken og kjøpe litt mere snop.

Disse posene er kjappe og enkle og lage, og du finner en tutorial på de HER.

Ikke alle liker og være monster på Halloween, noen vil være prinssesser også, så dette arket var helt perfekt til dagen i dag.

 

Og her er noen ferdige, og se hvor mange jeg må fylle opp… Herregud jeg gleder meg til i kveld når barna kommer.. Så håper jeg de blir fornøyd. Jeg hadde iallfall en fornøyelse med og lage disse.

 

Til neste gang, kos deg med hobbyen din!

Lena_J -

 

Makn the Rounds

Anbefalt hobbybok:

Strikkepoesi

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter, teppe og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.