• Lena Johansen

Halloween

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Er du som meg, og bestemmer seg i siste liten for at man bare må få gjort ting. Vel, i dag skjedde det meg. Jeg har vært så heldig å få verdens søteste ark med små utkledde trollunger fra Makntherounds. Og de må jo bare brukes. Så i siste liten her har jeg laget små godeposer. Hadde ikke snop til alle, så må nok ned på butikken og kjøpe litt mere snop.

Disse posene er kjappe og enkle og lage, og du finner en tutorial på de HER.

Ikke alle liker og være monster på Halloween, noen vil være prinssesser også, så dette arket var helt perfekt til dagen i dag.

 

Og her er noen ferdige, og se hvor mange jeg må fylle opp… Herregud jeg gleder meg til i kveld når barna kommer.. Så håper jeg de blir fornøyd. Jeg hadde iallfall en fornøyelse med og lage disse.

 

Til neste gang, kos deg med hobbyen din!

Lena_J -

 

Makn the Rounds

Anbefalt hobbybok:

Gitarakkorder - på en enkel måte

Sønnen i huset er ganske interessert i gitarspilling. Da vi så at Vigmostad & Bjørke hadde gitt ut en gitarbok, tenkte vi at nå kan han lære seg det litt bedre. Vel, tanken var iallefall god. En røket gitarstreng ble fikset - men kort tid etter røk en til - så har hele spillinga egentlig blitt lagt litt på "hylla".

Uansett boka er veldig fin med flotte illustrasjoner av hvert grep. Her er det absolutt muligheter for å lære seg å spille!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.