• Lena Johansen

Halloween

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Er du som meg, og bestemmer seg i siste liten for at man bare må få gjort ting. Vel, i dag skjedde det meg. Jeg har vært så heldig å få verdens søteste ark med små utkledde trollunger fra Makntherounds. Og de må jo bare brukes. Så i siste liten her har jeg laget små godeposer. Hadde ikke snop til alle, så må nok ned på butikken og kjøpe litt mere snop.

Disse posene er kjappe og enkle og lage, og du finner en tutorial på de HER.

Ikke alle liker og være monster på Halloween, noen vil være prinssesser også, så dette arket var helt perfekt til dagen i dag.

 

Og her er noen ferdige, og se hvor mange jeg må fylle opp… Herregud jeg gleder meg til i kveld når barna kommer.. Så håper jeg de blir fornøyd. Jeg hadde iallfall en fornøyelse med og lage disse.

 

Til neste gang, kos deg med hobbyen din!

Lena_J -

 

Makn the Rounds

Anbefalt hobbybok:

Hekta på hullstrikk

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler.

Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.