• Rita Krogsund

Veggbilde

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Wava-voom! Jeg er så glad jeg fikk bruke denne sexy digien, Blonde Bombshell fra KennyK. Hun minner om den berømte Marilyn Monroe, så jeg fikk en ide da jeg skulle printe ut. Jeg lager noe annet enn et kort denne gangen - jeg ville lage pop art, sånn som Andy Warhol. Her skal sterke farger og kontraster frem!

Jeg startet å fargelegge hud, så videre til kjolen. Men det var ikke enkelt å IKKE skyggelegge, gammel vane osv.. Jeg gikk over motivet maaange ganger før jeg ble fornøyd.

Hun har fått diamant -pynt i ørene, jeg synes det hører til.

KennyK har mange flotte motiver å fargelegge, jeg har alltid likt de og det var der jeg kjøpte mine første digier. De har også en freebie. Verdt å ta en tur innom.

 

ProMarkers jeg har brukt:

Hud: Ivory, Blush, Coral, Pale Pink

Lepper: Ruby, Baby Pink

Hår: Cool Grey 3, Canary

Kjoler/Sko: Bright Orange +Gold , Moss + Soft Lime, Fuchsia Pink + Pale Pink, Cyan + Cool Aqua

Belte: Ruby

Bakgrunner: Cerise, marine, indigo, Forest.

 

Håper du ble inspirert, takk for at du tittet.

 

Tags: KennyK

Anbefalte krimbøker:

Den sjuende sønnen (Árni Thórarinsson)

Ny islandsk krim.

Kveldene er lange i Ísafjördur, et lite sted nordvest på Island, når Einar er på oppdrag for Ettermidddagsavisen for å skrive om den lokale økonomien som er omtrent like lovende som avisens. Men det tar ikke lang tid før Einars nese for nyheter begynner å klø.

Et verneverdig hus brenner ned, og det er mistanke om at brannen er påsatt. Mens Einar intervjuer husets eier, blir han nesten påkjørt av en bobil i høy fart. Den viser seg å være stjålet fra to litauiske turister. Så forsvinner to besøkende i byen, en populær fotballspiller og kameraten hans, og det er ingen spor etter dem.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.