• Anne Lise Johannessen

Hjertekurv

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gangen har The Cutting Café sponset oss med to filer. Først ut er en samleartikkel med denne søte hjertekurven. Se på alt det fine teamet har laget.


Marianne Iversen:

Denne gangen fikk jeg prøve meg på en hjerteboks fra Cutting Cafe. Dette var nytt på meg, men det viste seg å være veldig lett å sette sammen. Jeg fant noe rødt papir og kuttet det til å passe i printeren, deretter printet jeg ut esken på papiret og klippet det ut.

Jeg brukte perfect pearls gold som jeg blandet med litt vann og tok på kanten, og la hjertet til å tørke. Motivet fra fra Magnolia er fargelagt med copics. Hjertene er kuttet ut med en punch.


 

Åse-May Hjelle:


Rita Krogsund:

Nå har jeg gjort noe jeg ikke har gjort før, og jeg klarte det! Jeg har laget en hjerte-eske av en fil fra The Cutting Café. Det følger med hank, piler og noen søte ord også. Det gikk veldig greit å finne ut av filen, litt klipping og bretting og bestemme designet, og lime sammen. Jeg synes esken passer perfekt til et bryllup, eller til dåp- da i andre farger, selvfølgelig. Takk for at du tittet, håper du vil lage en selv- det var jo enkelt!

 Agneta Kolflaath Kajander:

 

 Elisabeth Tveit:

Skrev ut kuttemalen via Word på Mac. Jeg fant størrelsen jeg ønsket skrev ut på skriver og klippet figurene for hand.

 

The Cutting Cafe

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.