Bursdag

  • Anne Lise Johannessen

Hei, det er meg, Tilda. I dag fyller jeg fire år!! Og nå er jeg i gang med den nye spalten min – i dag skriver jeg første innlegg. Jeg gleder meg til å høre om dere har noen tilbakemeldinger til meg!

Jeg sov lenge i dag – helt til jeg hørte noen lyder på kjøkkenet. Hva var det mamma drev med? Kom det mat på bordet? Til meg? Jeg løp ut, og så at det sto en kake på bordet... Tenk på det da, en egen kake, bare til meg. Kaken besto av flere av yndlingsingrediensene mine; en brødskive med leverpostei som bunn. Oppå var det 4 pølsestumper, sikkert som erstatning for lys... og rundt kaka var det kremdotter med pølseskiver. Noe så digg! Jeg kjenner at jeg får vann i munnen bare ved tanken, nå når jeg sitter og skriver.

Jeg vil også sende en stor hilsen til alle mine søsken!

Kake er veldig godt altså. Har dere noen gode kaketips, som moren min også kan spise? Send de gjerne til meg – enten på kontaktskjemaet, i facebookgruppen, eller på pm, så skal jeg få mamma til å dele dem, enten på Hverdagsnett eller i magasinet.

 

 

 

Tilfeldig artikkel:

Vann og kvalitet

I går hadde vi en artikkel om vann med tips for å få drukket mer. Casi er veldig glad i vann. Hun drikker masse og er egentlig ikke så nøye på hvor vannet kommer fra. Hun er heller ikke så nøye på vannkvaliteten. I dag lurer vi på hva slags vann har dere i krana hjemme, og er dere fornøyd med det?

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.