• Henriette Sire Larsen

Iskaffe

Iskaffe er en herlig oppkvikkende avkjølning i sommervarmen. Spesielt om du synes den varme koppen ikke smaker like godt på varme dager, men samtidig har lyst på smaken av kaffe. Iskaffe i seg selv er lett lagd og er himmelks godt spør du meg. Det finnes utallige måter å lage iskaffer på. Her hjemme slår denne oppskriften alltid godt ann blant venner og kjente. Tenkte derfor å dele den mer dere. Kanskje den faller i like god smak hos deg? Oppskriften ikke nøyaktig mål, så her må du smak deg frem. 

Du trenger:
2 ss espresso
1 dl fløte
5 ss sukker
Isbiter  

Slik gjør du:
Finn fram en blender.
Lag espresso.
Tilsett espresso, fløte, sukker oppi blenderen. Fyll så på med isbiter til du får en slush konsistens.
Iskaffen er ferdig når du har den konsistensen du ønsker. 


Nytes med det samme!

Dette innlegget er kopiert med tillatelse fra bloggen:
Kreativinterior

 

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.