• Anne Lise Johannessen

Hvordan er den typiske hverdagsnettbrukeren?

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Ut fra svarene i julekalenderen har jeg satt sammen en liten statistikk, så her er den typiske brukeren av Hverdagsnett :) Ta det med en klype salt da ;)

Den typiske Hverdagsnettbrukeren er en dame. Hun liker godt å strikke - men driver også med scrapbooking og litt hekling. Hun har brunt hår. Hun liker å lese bøker, men antallet varierer med tid og form. Hun leser veldig variert alt fra 2 til 250 bøker på et år. Gjennomsnittlig leser hun 20 bøker pr år.

Hun er et typisk kattemenneske og har en katt, men har ingenting i mot hunder, og kunne likegjerne hatt en hund. Hun er ikke så flink til å ta vare på huden sin, men dagkrem bruker hun stort sett hver dag. Bodylotion bruker hun ved behov.

Hun er glad i jul, og deltar gjerne i julekalendere på nett. På julaften spiser hun ribbe, men hun kan godt spise pinnekjøtt om noen skulle tilby henne det. Julebrusen hun liker best er Grans, men hun sier ikke nei takk til et glass med Hamar/Lillehammer julebrus heller.

Hun har en del juleforberedelser, og baker som regel julekakene sine selv. Kakesortene hun baker er pepperkaker, kokosmakroner, kakemenn, krumkaker og diverse julesnacks. Hun kjøper julegaver til barn, familie og venner. Det varierer det litt fra år til år hvor mange gaver hun kjøper. Det minste hun har kjøpt er 10, mens det meste var 40 gaver.

Anbefalt hobbybok:

Heilt spesiell - sy barnas favorittplagg

Så gøy å kunne sy og sine egne klær! Her finner du over 35 fine oppskrifter på plagg til både babyer og større barn. Størrelsene er fra 50 til 140 cm.

Hver oppskrift følges av en enkel og god forklaring. Kristin Thorsnes har også laget en instruktiv syskole med bilder og trinn-for-trinn-forklaringer. Du kan sy alle plaggene på din vanlige symaskin, og du trenger ikke å ha mye erfaring for å komme i gang. Mønsterark i full størrelse medfølger.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.