Din hverdag

"Så husk at denne dag må du ta vare på.
Den forsvinner mellom fingra dine nå.
En gang vil du savne slitet,
da er det for sent å vite;
det er du som gjør din dag og tinning grå."  ~ Louis Jacoby
 

Her er litt ulike artikler med hverdagslige temaer, og historier som vi har fått fra dere lesere. Dersom du vil bidra med en historie, ta kontakt!

Slanket bort 40 kilo

14. februar 2018 | Anne Skau-Jegerlund

Jeg har båret på en hemmelighet i lang tid. Jeg har nemlig gått ned ca 40 kg, og det helt på egen hånd. Jeg har aldri sagt noe og fortalte ingen om kalorier og trim. Nå som jeg har kommet så langt velger jeg endelig å dele dette. Folk rundt meg har selvsagt lagt merke til dette, og komplimentene sitter løst om dagen.

Jeg tok skikkelig tak i livet og jeg begynte å rusle små turer. Matatlysten ble egentlig bare borte etterhvert. Når en har mye å ta av renner kiloene fort av i begynnelsen og raske resultater ga meg blod på tann. En ting jeg ikke har gjort, det er å veie meg underveis. Det synes jeg at er noe tull, og en blir så lett opphengt i tall - og ikke minst deppa når vekta ikke viser det en ønsker.

Tilfeldig artikkel:

Askeladdene som kappåt med trollet
: BOKOMTALE: Askeladdene som kappåt med trollet av Therese G. Eide. Leseeksemplar fra Egmont

Hjemmefronten er en av favorittene mine når det gjelder tegneseriebøker. Her er en litt annen variant av den. Moren i fortellingen skal fortelle god natt-eventyr for barna, men det er ikke like enkelt som hun hadde forestilt seg.

Artig tegneserie. Hvis du ikke har lest denne før, så anbefaler jeg deg å gjøre det nå!

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.