Din hverdag

"Så husk at denne dag må du ta vare på.
Den forsvinner mellom fingra dine nå.
En gang vil du savne slitet,
da er det for sent å vite;
det er du som gjør din dag og tinning grå."  ~ Louis Jacoby
 

Her er litt ulike artikler med hverdagslige temaer, og historier som vi har fått fra dere lesere. Dersom du vil bidra med en historie, ta kontakt!

Slanket bort 40 kilo

14. februar 2018 | Anne Skau-Jegerlund

Jeg har båret på en hemmelighet i lang tid. Jeg har nemlig gått ned ca 40 kg, og det helt på egen hånd. Jeg har aldri sagt noe og fortalte ingen om kalorier og trim. Nå som jeg har kommet så langt velger jeg endelig å dele dette. Folk rundt meg har selvsagt lagt merke til dette, og komplimentene sitter løst om dagen.

Jeg tok skikkelig tak i livet og jeg begynte å rusle små turer. Matatlysten ble egentlig bare borte etterhvert. Når en har mye å ta av renner kiloene fort av i begynnelsen og raske resultater ga meg blod på tann. En ting jeg ikke har gjort, det er å veie meg underveis. Det synes jeg at er noe tull, og en blir så lett opphengt i tall - og ikke minst deppa når vekta ikke viser det en ønsker.

Tilfeldig artikkel:

Ildtunger
: BOKOMTALE: Ildtunger av Elin Hansen. Leseeksemplar fra forfatteren

Det er 1600-tallet, og kvinner med spesielle kunnskaper blir ansett som hekser og brent på bålet. Da moren til Siri, Maren må bøte med livet, flytter Siri inn til tanten og onkelen. Det blir ikke så greit. Det skal etter hvert vise seg at Siri er lik på sin mor når det gjelder kunnskaper. Hun får hjelp til å flykte og det blir en dramatisk ferd.

Dette var en fin bok som det var veldig hyggelig å få lese. Jeg gleder meg masse til neste bok.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.