• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 12. desember

Da er vi faktisk halvveis til jul. Luke nr 12 er åpnet. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren trekkes tilfeldig, og blir annonsert i løpet av morgendagen.

Svaret fra gårsdagens luke var Kreativinteriør (Vi godtar kreativinterior som er adressen i linken). Vinner blir publisert i løpet av dagen. Vinneren ble Gunn Tonhaugen.

Sponsor for denne luken er forlaget Gursli-Berg. Premien er en bokpakke bestående av to veldig bra bøker;

 Les mer om bøkene i linkene på bunnen av denne siden.

Gursli Berg er et lite, men seriøst forlag. De ønsker å gi ut den beste litteraturen som er tilgjengelig, å presentere de gode forfatterne som byr på den store leseropplevelsen. De har et sterkt fokus på litteratur av høy kvalitet.

For å delta, går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 12, og forteller oss

Ditt beste boktips og hvor mange bøker du leser ca pr år.

Legg inn ditt svar her

Dagens anbefalte artikkel:

En vakker dag og Min søsters grav

Anbefalte krimbøker:

Til jord skal du bli (Mons Kallentoft)

En tidlig maimorgen blir en ung mann funnet død ved bredden av Göta kanal. Han er naken, og kroppen bærer ikke preg av spor etter vold. Når Malin Fors og hennes kollegaer ankommer stedet råder en merkelig stillhet. Det er som om alle stemmer har blitt dempet.

Mannen identifiseres snart som Peder Åkelund, en tidligere sverigedemokrat som har blitt kastet ut av partiet for sine rasistiske uttalelser. Samme kveld blir seksten år gamle Nadja Lundin meldt savnet, trolig bortført. Tegn tyder på at de to sakene har med hverandre å gjøre.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.