• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 10. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er det klart for luke 10.  Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. inneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert senere.

Vinneren av gårsdagens luke ble Kristin Jacobsen. Riktig svar var Kaptein Sabeltann.

Sponsor for denne luken er All Dressed Up og Kit & Clowder. Premien er 2 digis fra ADU samt et gavekort på $15 hos Kit & Clowder.


All Dressed Up er et firma som selger digitale stempler. De har mange varierte og fine motiver. Hvis du ikke har brukt digitale stempler før, så er dette et svart/hvitt-bilde som du kan skrive ut på skriveren din og fargelegge - for så bruke det på kort eller hva du måtte lage. Du finner en liten artikkel om digitale stempler nederst på denne siden.

All Dressed Up (Adu) har en egen facebookgruppe her.

Kit & Clowder tilbyr diverse kurs i fargelegging. Du får da din egen side hvor kurset blir liggende. Det består av kursbok (online, men kan skrives ut) med forklaringer samt videoer som viser fremgangsmåte. Kursene er sortert etter ulike fargeleggingsmedier. Det gis også oppfølging og tilbakemeling underveis om dette er ønskelig. Egen facebookgruppe finnes her.

Bildet under er et eksempel på et kurs du kan melde deg på. Det finnes veldig mange - både grunnleggende og videregående.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 10 og poster et bilde med et hobbyprosjekt du har laget. (Det trenger ikke være kort, papirhobby eller ha digitalt stempel).

Finn posten her

 

Dagens anbefalte artikkel:

Digitale stempler

Anbefalte krimbøker:

Venuspassasjen (Merete Junker)

Natt til 17. mai 1968 forlot Gunnar Eie bilen sin på kaia i Skien med nøklene i. Han etterlot seg kone og tre tenåringsdøtre, og dukket aldri opp igjen. En vårdag i 2007 finner Eies oldebarn, trettenårige Stian, et lik i innsjøen rett ved småbruket der han bor. Obduksjonsrapporten viser at den døde er den forsvunne Gunnar Eie, og at han ble brutalt drept for tre år siden. Over brystet har han tolv røde korssting.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.