• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 8. desember

Da er det klart for luke 8. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Gårsdagens vinner ble: Grethe Kirsti Kristiansen.

Sponsor for denne luken er Engelschiøn Marwell Hauge AS. Engelschiøn Marwell Hauge AS har 90 års tradisjon i kosmetikkbransjen i Norge. De er den største frittstående distributøren i bransjen.

Premien er en shampoo, balsam, hårkur og hårvoks fra Jan Thomas. Jan Thomas sin hårpleieserie er utviklet i tråd med hans filosofi om at alle skal kunne føle seg like fine på håret i hverdagen som når de kommer ut av hans salong i Parkveien.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 8, og forteller oss hvilken farge du har på håret akkurat nå.

Legg inn svaret ditt her

Dagens anbefalte artikkel:

Produkttest: Jan Thomas Studio Haircare

 

 

Anbefalte krimbøker:

Brudekjolen

I det siste har Sophie hatt en følelse av å miste hukommelsen, ja, av å miste kontrollen. Hun forfølges av noe hun ikke er i stand til å sette ord på - og av bilder fra fortida hun ikke kan glemme.
En morgen våkner hun og oppdager at den lille gutten hun skulle passe, er død. Hun har ingen erindring av hva som kan ha skjedd. Men uansett hva som er sant, føler hun at hun med sin bakgrunn, ikke har en sjanse til å bli trodd.

Hennes eneste håp er å stikke - og skaffe seg en ny identitet. Et nytt liv, med en mann hun har truffet på nettet. Men Sophie er ikke den eneste som bærer på hemmeligheter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.