• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 8. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er det klart for luke 8. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Gårsdagens vinner ble: Grethe Kirsti Kristiansen.

Sponsor for denne luken er Engelschiøn Marwell Hauge AS. Engelschiøn Marwell Hauge AS har 90 års tradisjon i kosmetikkbransjen i Norge. De er den største frittstående distributøren i bransjen.

Premien er en shampoo, balsam, hårkur og hårvoks fra Jan Thomas. Jan Thomas sin hårpleieserie er utviklet i tråd med hans filosofi om at alle skal kunne føle seg like fine på håret i hverdagen som når de kommer ut av hans salong i Parkveien.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 8, og forteller oss hvilken farge du har på håret akkurat nå.

Legg inn svaret ditt her

Dagens anbefalte artikkel:

Produkttest: Jan Thomas Studio Haircare

 

 

Anbefalte krimbøker:

Fire krimbøker på en gang (Frode Eie Larsen)

Julen 2015: Jeg fikk en pakke som jeg fort kunne gjette meg til at var bøker. Jeg hadde rett, inni pakka var det to bøker av Frode Eie Larsen - signerte til og med. Lykke :) Jeg hadde faktisk ikke hørt om forfatteren før, men fant fort ut at jeg likte det jeg leste. Da de var utlest, fant jeg ut at det var skrevet tre bøker til i serien og de ble kjøpt inn. Ikke nok med det, i bursdagsgave nå i år fikk jeg den aller nyeste boken hans, men den har jeg ikke fått lest enda.

Handlingen i bøkene er i Larvik/Stavern. Der er jeg godt kjent, og liker å lese bøker hvor man kan se for seg stedene.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.