• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 8. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er det klart for luke 8. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Gårsdagens vinner ble: Grethe Kirsti Kristiansen.

Sponsor for denne luken er Engelschiøn Marwell Hauge AS. Engelschiøn Marwell Hauge AS har 90 års tradisjon i kosmetikkbransjen i Norge. De er den største frittstående distributøren i bransjen.

Premien er en shampoo, balsam, hårkur og hårvoks fra Jan Thomas. Jan Thomas sin hårpleieserie er utviklet i tråd med hans filosofi om at alle skal kunne føle seg like fine på håret i hverdagen som når de kommer ut av hans salong i Parkveien.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 8, og forteller oss hvilken farge du har på håret akkurat nå.

Legg inn svaret ditt her

Dagens anbefalte artikkel:

Produkttest: Jan Thomas Studio Haircare

 

 

Anbefalt hobbybok:

Krotekofter

Kritkroting er en gammel dekorskikk som ble brukt til å dekorere tømmerveggene i gamle stuer og var spesielt utbredt på Vestlandet. Nå har strikkedesigner Kristin Holte laget kofter basert på denne særegne dekorskikken. Resultatet er en inspirerende bok for både strikkeentusiaster og kulturhistorisk interesserte!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.