• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 8. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er det klart for luke 8. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Gårsdagens vinner ble: Grethe Kirsti Kristiansen.

Sponsor for denne luken er Engelschiøn Marwell Hauge AS. Engelschiøn Marwell Hauge AS har 90 års tradisjon i kosmetikkbransjen i Norge. De er den største frittstående distributøren i bransjen.

Premien er en shampoo, balsam, hårkur og hårvoks fra Jan Thomas. Jan Thomas sin hårpleieserie er utviklet i tråd med hans filosofi om at alle skal kunne føle seg like fine på håret i hverdagen som når de kommer ut av hans salong i Parkveien.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 8, og forteller oss hvilken farge du har på håret akkurat nå.

Legg inn svaret ditt her

Dagens anbefalte artikkel:

Produkttest: Jan Thomas Studio Haircare

 

 

Anbefalte krimbøker:

Ønsker deg død

17 millioner solgte bøker, og det er kanskje ikke så rart. Peter James er en dyktig krimforfatter.

Singel jente, 29, rødhåret og ulmende, med et kjærlighetsliv som har krasjet. Søker en som kan tenne flammen igjen. Moro, vennskap, og - hvem vet - kanskje noe mer? Red Westwood møter kjekke, sjarmerende og rike Bryce Laurent gjennom en nettdating-tjeneste. Hun blir umiddelbart tiltrukket. Men idet kjærligheten begynner å blomstre, begynner sannheten om fortiden hans å komme fram.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.