• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 7. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vi har åpnet luke 7. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Gårsdagens svar var som de fleste svarte Lingelemveien 55,3225 Sandefjord. Vinneren ble Krystelle Sandøy Bredrup.

Sponsor for denne luken er Nominette. Nominette leverer vevde navnebånd, både til å sy og stryke fast, vevde etiketter med eller uten egen logo, tekstbånd og håndleddsbånd, som du kan designe og bestille på nett. De har produsert slike personaliserte merkelapper i deres egen fabrikk I Erpe-Mere i Belgia siden 1920.

Sigurd Hoels Eftf. er Nominettes representant i Norge, og tar hånd om kundeservice, forsendelse og betalingstransaksjoner på denne nettsiden. Det betyr at du handler med et norsk firma, og ikke trenger å tenke på importrestriksjoner og fortolling. Nominette Norge har også en facebookside. De hadde sikkert synes det hadde vært hyggelig om du besøker den :)

Premien er en pakke (100 stk) med vevde sy-på-lapper. Perfekt til klær, strikkeklær eller andre hjemmelagede prosjekter du kan sy i.


Den siste tiden har vi hatt to julebrustester: Del 1 og Del 2

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 7, og forteller oss hvilken julebrus DU liker best.

Legg inn svaret ditt her

 

Anbefalte krimbøker:

Jernblod (Liza Marklund)

I denne siste boka om Annika Bengtzon får vi et tilbakeblikk fra historiene i de tidligere utgitte bøkene Studio sex og Fasadefall.

Annika søster Birgitta har forsvunnet. Det siste livstegnet er en sms: Annika, hjelp meg! Papirutgaven av Kvällsekspressen ser ut til å gå i graven. Med mindre det skjer et mirakel, kommer sjefsredaktør Anders Schyman til å gå inn i historien som den som la ned den svenske journalistikken. Imens pågår en profilert rettsak om et bestialsk mord på en uteligger. Dagene går og Birgitta kommer ikke tilbake. Forsvinningen innebærer at Annika blir konfrontert med sin kompliserte fortid.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.