• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 7. desember

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Vi har åpnet luke 7. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Gårsdagens svar var som de fleste svarte Lingelemveien 55,3225 Sandefjord. Vinneren ble Krystelle Sandøy Bredrup.

Sponsor for denne luken er Nominette. Nominette leverer vevde navnebånd, både til å sy og stryke fast, vevde etiketter med eller uten egen logo, tekstbånd og håndleddsbånd, som du kan designe og bestille på nett. De har produsert slike personaliserte merkelapper i deres egen fabrikk I Erpe-Mere i Belgia siden 1920.

Sigurd Hoels Eftf. er Nominettes representant i Norge, og tar hånd om kundeservice, forsendelse og betalingstransaksjoner på denne nettsiden. Det betyr at du handler med et norsk firma, og ikke trenger å tenke på importrestriksjoner og fortolling. Nominette Norge har også en facebookside. De hadde sikkert synes det hadde vært hyggelig om du besøker den :)

Premien er en pakke (100 stk) med vevde sy-på-lapper. Perfekt til klær, strikkeklær eller andre hjemmelagede prosjekter du kan sy i.


Den siste tiden har vi hatt to julebrustester: Del 1 og Del 2

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 7, og forteller oss hvilken julebrus DU liker best.

Legg inn svaret ditt her

 

Anbefalt hobbybok:

Hekling og hakking til kjøkkenet

Denne boka gir flashback til håndarbeidstimene på barneskolen.

Tove Fevang har latt seg inspirere av alle de gamle, fine gryteklutene hun har funnet og fått av venner og bekjente. I tillegg til den store bredden av grytekluter finner du dekkebrikker, håndklær og kluter i varierte teknikker. Kan du ikke teknikkene fra før, kan du nå lære å hekle og hakke samtidig som du lager nyttige og fine bruksting.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.