• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 7. desember

Vi har åpnet luke 7. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Gårsdagens svar var som de fleste svarte Lingelemveien 55,3225 Sandefjord. Vinneren ble Krystelle Sandøy Bredrup.

Sponsor for denne luken er Nominette. Nominette leverer vevde navnebånd, både til å sy og stryke fast, vevde etiketter med eller uten egen logo, tekstbånd og håndleddsbånd, som du kan designe og bestille på nett. De har produsert slike personaliserte merkelapper i deres egen fabrikk I Erpe-Mere i Belgia siden 1920.

Sigurd Hoels Eftf. er Nominettes representant i Norge, og tar hånd om kundeservice, forsendelse og betalingstransaksjoner på denne nettsiden. Det betyr at du handler med et norsk firma, og ikke trenger å tenke på importrestriksjoner og fortolling. Nominette Norge har også en facebookside. De hadde sikkert synes det hadde vært hyggelig om du besøker den :)

Premien er en pakke (100 stk) med vevde sy-på-lapper. Perfekt til klær, strikkeklær eller andre hjemmelagede prosjekter du kan sy i.


Den siste tiden har vi hatt to julebrustester: Del 1 og Del 2

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 7, og forteller oss hvilken julebrus DU liker best.

Legg inn svaret ditt her

 

Anbefalte krimbøker:

En hund begravet

Idet Morgan kommer inn i leiligheten sin, oppdager hun umiddelbart at noe er galt. På soverommet finner hun liket av forloveden Bennett, og hundene hennes er dekket med blod.

Da Morgan forsøker å oppsøke Bennetts foreldre oppdager hun at ingenting av det han har fortalt om seg selv stemmer. Ikke minst finner hun ut at han hadde andre «forloveder». Så blir kvinnene myrdet én etter én. Står Morgan selv snart for tur?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.