• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 6. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Luke 6 er åpen. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Svaret på gårsdagens luke var: Turforslag i Vestfold. Vinneren ble Vigdis Andal.

Sponsor for denne luken er Elins Hårstudio i Sandefjord.

Elins Hårstudio består av erfarne og dedikerte frisører samt lærlinger. De utfører alt innen klipp, farge og styling. De har gratis parkering på utsiden av døren. Frisører legger stor vekt på personlig konsultasjon, med den enkelte kundes individualitet i fokus. De har også en facebookgruppe.

Premien er hårprodukter.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 6, og legger inn adressen til Elins hårstudio.

Legg inn svaret ditt her

Dagens anbefalte artikkel:

Når aktiviteter blir stress


Anbefalte krimbøker:

De fire løgnerne

Litt "snikende" skummel historie som er verdt å få med seg.

Tekstmeldingen kommer midt på natten. Det er bare tre små ord: Jeg trenger deg. Isa dropper alt, tar med seg sin lille datter og drar straks til Salten. Her gikk hun på kostskole sammen med sine tre beste venninner. Venninnene pleide å spille noe de kalte «lyvespillet». De konkurrerte om å fortelle usanne historier til skolekameratene, og hvis de ble trodd, fikk de poeng. Det var bare en regel: De skulle aldri lyve til hverandre. 

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.