• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 6. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Luke 6 er åpen. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen.

Svaret på gårsdagens luke var: Turforslag i Vestfold. Vinneren ble Vigdis Andal.

Sponsor for denne luken er Elins Hårstudio i Sandefjord.

Elins Hårstudio består av erfarne og dedikerte frisører samt lærlinger. De utfører alt innen klipp, farge og styling. De har gratis parkering på utsiden av døren. Frisører legger stor vekt på personlig konsultasjon, med den enkelte kundes individualitet i fokus. De har også en facebookgruppe.

Premien er hårprodukter.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 6, og legger inn adressen til Elins hårstudio.

Legg inn svaret ditt her

Dagens anbefalte artikkel:

Når aktiviteter blir stress


Anbefalte krimbøker:

Tre nyutgitte krimbøker (Peter James)

Peter James har skrevet 10 bøker om politimannen Roy Grace. Bøkene er utgitt i over 30 land og det er solgt rundt 15 millioner eksemplarer.

Peter James gjør alltid grundig research til sine krimromaner og er med politiet i Sussex ut på patrulje så ofte han kan. For ham er researchen en like viktig del av arbeidet med en bok som karakterer og plott. James har uttalt at han ser på alle disse elementene som en treenighet som ikke må skilles.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.