• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 5. desember

Da er det på tide å lukke opp luke 5. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen. Premien sendes kun til norske adresser.

Gårsdagens vinner ble Kari Johansen fra Kråkerøy.

Sponsor for denne luken er Eldorado. Eldorado har et bredt utvalg av fersk og tørr pasta - perfekt til de fleste familiemiddager!

Premien er en tursekk.

 

 

For å delta, sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og svarer på følgende spørsmål (Skriv også på adressen din):

Det finnes mange steder man kan dra på tur. Hva heter artikkelen hvor vi omtaler steder i Vestfold? (Hint: Se under kategorien Familie)

 

Dagens anbefalte artikkel:

Skilek


Anbefalte krimbøker:

Oslo Noir (Aslak Nore)

To barneranere finner en pose ecstasy på en hjemme alene-fest på Oslo Vest. Like etter blir den ene av dem funnet død av en overdose. På Grünerløkka banker en latinamerikansk gangster opp lillesøsteren sin. 16 år gamle Ida knipser E for første gang. Og storebroren, vår mann Peter Wessel, kommer over en pose med narkotika han ikke vet hvor han skal gjøre av. Når posens eiere forstår at dopet er på avveie, må Peter ta noen vanskelige valg, han må vise hvem han.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.