• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 5. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er det på tide å lukke opp luke 5. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i løpet av morgendagen. Premien sendes kun til norske adresser.

Gårsdagens vinner ble Kari Johansen fra Kråkerøy.

Sponsor for denne luken er Eldorado. Eldorado har et bredt utvalg av fersk og tørr pasta - perfekt til de fleste familiemiddager!

Premien er en tursekk.

 

 

For å delta, sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og svarer på følgende spørsmål (Skriv også på adressen din):

Det finnes mange steder man kan dra på tur. Hva heter artikkelen hvor vi omtaler steder i Vestfold? (Hint: Se under kategorien Familie)

 

Dagens anbefalte artikkel:

Skilek


Anbefalte krimbøker:

Avdeling 73

Drama fra en sykeavdeling. Vær forberedt på at det er en bok som er vanskelig å legge fra seg.

Politietterforsker Emma Sköld våkner opp på sykehus etter fem måneder i koma etter en rideulykke. Det siste hun husker, er at hun leverte sin fire uker gamle datter og dro i stallen for å ri. I Emmas fravær har samboerens tidligere kjæreste tatt på seg rollen som reservemamma. En rolle hun ser ut til å trives litt for godt i.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.