• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 4. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Luke nr 4 er åpen. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i en senere luke. Du må ha en norsk adresse for å delta i denne.

Først avslører vi gårsdagens vinner som ble: Kent Roger Solheim.

Sponsor for denne luken er Pax Forlag. Pax Forlag ble startet i 1964, og mer enn 50 år senere er de fortsatt et levende forlag som gir ut oversatt skjønnlitteratur, sakprosa og akademisk litteratur med høy kvalitet. 

Premien er Strikkekalenderen 2018. Denne boka omtalte vi i forrige måned her på nettsiden, og du kan lese omtalen her.


For å delta, sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og svarer på følgende spørsmål:

Hvor mange typer kategorier har vi for bokomtaler på Hverdagsnett?
 

Dagens anbefalte artikkel:

The Cutting Café (Lag produkter av papir)

 

 

Anbefalte krimbøker:

Mørkekjøring

Rudi Berg er en arbeidsløs småkriminell i midten av tjueåra. 22. desember slipper han ut av Trøgstad fengsel. Samuel Louvin er lensmannsbetjent og jobber med grensekriminalitet på dagtid og med etterforskningav de uoppklarte Tistedalsdrapene om kvelden. Etter et narkobeslag finner Louvin ut at Rudi har begynt å jobbe for Sven Svendsen som driver en strippeklubb på svenskesiden av Svinesundbrua.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.