• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 4. desember

Luke nr 4 er åpen. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i en senere luke. Du må ha en norsk adresse for å delta i denne.

Først avslører vi gårsdagens vinner som ble: Kent Roger Solheim.

Sponsor for denne luken er Pax Forlag. Pax Forlag ble startet i 1964, og mer enn 50 år senere er de fortsatt et levende forlag som gir ut oversatt skjønnlitteratur, sakprosa og akademisk litteratur med høy kvalitet. 

Premien er Strikkekalenderen 2018. Denne boka omtalte vi i forrige måned her på nettsiden, og du kan lese omtalen her.


For å delta, sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og svarer på følgende spørsmål:

Hvor mange typer kategorier har vi for bokomtaler på Hverdagsnett?
 

Dagens anbefalte artikkel:

The Cutting Café (Lag produkter av papir)

 

 

Anbefalte krimbøker:

Jernblod (Liza Marklund)

I denne siste boka om Annika Bengtzon får vi et tilbakeblikk fra historiene i de tidligere utgitte bøkene Studio sex og Fasadefall.

Annika søster Birgitta har forsvunnet. Det siste livstegnet er en sms: Annika, hjelp meg! Papirutgaven av Kvällsekspressen ser ut til å gå i graven. Med mindre det skjer et mirakel, kommer sjefsredaktør Anders Schyman til å gå inn i historien som den som la ned den svenske journalistikken. Imens pågår en profilert rettsak om et bestialsk mord på en uteligger. Dagene går og Birgitta kommer ikke tilbake. Forsvinningen innebærer at Annika blir konfrontert med sin kompliserte fortid.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.