• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 4. desember

Luke nr 4 er åpen. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i en senere luke. Du må ha en norsk adresse for å delta i denne.

Først avslører vi gårsdagens vinner som ble: Kent Roger Solheim.

Sponsor for denne luken er Pax Forlag. Pax Forlag ble startet i 1964, og mer enn 50 år senere er de fortsatt et levende forlag som gir ut oversatt skjønnlitteratur, sakprosa og akademisk litteratur med høy kvalitet. 

Premien er Strikkekalenderen 2018. Denne boka omtalte vi i forrige måned her på nettsiden, og du kan lese omtalen her.


For å delta, sender du en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og svarer på følgende spørsmål:

Hvor mange typer kategorier har vi for bokomtaler på Hverdagsnett?
 

Dagens anbefalte artikkel:

The Cutting Café (Lag produkter av papir)

 

 

Anbefalte krimbøker:

Ikke død ennå (Peter James)

Dødelig besettelse er bare begynnelsen ... For Los Angeles-produsenten Larry Brooker er dette filmen som kan gi ham den kassasuksessen han så lenge har ventet på. For superstjernen Gaia er dette filmrollen som kan lede til en Oscar-nominasjon. For Brighton og Hove ligger det stor markedsverdi i å være sentrum for en stor Hollywood-filmatisering. For politietterforsker Roy Grace utspiller det hele seg som et mareritt. En besatt stalker forfølger Gaia.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.