• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 3. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er det klart for luke nr 3. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Først kan vi avsløre gårsdagens vinner av navnelapper fra Markmaster som ble: Monica Nordmarken

Sponsor for denne luken er Kagge Forlag. Kagge Forlag gir ut ulike typer bøker som distribueres til bokhandlere rundt i landet, men de selger også direkte fra nettsiden sin.

Premien er i dagens luke er boka Edels Jul. Premien sendes kun til norske husstander. Denne boka omtalte vi på Hverdagsnett for en drøy uke siden. Les omtalen her.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 3, og forteller oss hva du pleier å spise på julaften.

Legg inn svaret ditt her

 

Dagens anbefalte artikkel:

 Juletreet

 

Anbefalte krimbøker:

Brudekjolen

I det siste har Sophie hatt en følelse av å miste hukommelsen, ja, av å miste kontrollen. Hun forfølges av noe hun ikke er i stand til å sette ord på - og av bilder fra fortida hun ikke kan glemme.
En morgen våkner hun og oppdager at den lille gutten hun skulle passe, er død. Hun har ingen erindring av hva som kan ha skjedd. Men uansett hva som er sant, føler hun at hun med sin bakgrunn, ikke har en sjanse til å bli trodd.

Hennes eneste håp er å stikke - og skaffe seg en ny identitet. Et nytt liv, med en mann hun har truffet på nettet. Men Sophie er ikke den eneste som bærer på hemmeligheter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.