• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 3. desember

Da er det klart for luke nr 3. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Først kan vi avsløre gårsdagens vinner av navnelapper fra Markmaster som ble: Monica Nordmarken

Sponsor for denne luken er Kagge Forlag. Kagge Forlag gir ut ulike typer bøker som distribueres til bokhandlere rundt i landet, men de selger også direkte fra nettsiden sin.

Premien er i dagens luke er boka Edels Jul. Premien sendes kun til norske husstander. Denne boka omtalte vi på Hverdagsnett for en drøy uke siden. Les omtalen her.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 3, og forteller oss hva du pleier å spise på julaften.

Legg inn svaret ditt her

 

Dagens anbefalte artikkel:

 Juletreet

 

Anbefalte krimbøker:

Uro (Jesper Stein)

En mann blir funnet myrdet på en kirkegård natten etter at politirazziaen mot Ungdomshuset utløste brutale opptøyer på Nørrebro i 2007. Den drepte er iført finlandshette og militærstøvler, og mistanken rettes umiddelbart mot politiet, som har overvåket kirkegården mens opptøyene har pågått: Er gjerningsmannen en politimann som har gått for langt i kampens hete? Eller prøver bare noen å få det til å se sånn ut?

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.