• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 3. desember

Da er det klart for luke nr 3. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Først kan vi avsløre gårsdagens vinner av navnelapper fra Markmaster som ble: Monica Nordmarken

Sponsor for denne luken er Kagge Forlag. Kagge Forlag gir ut ulike typer bøker som distribueres til bokhandlere rundt i landet, men de selger også direkte fra nettsiden sin.

Premien er i dagens luke er boka Edels Jul. Premien sendes kun til norske husstander. Denne boka omtalte vi på Hverdagsnett for en drøy uke siden. Les omtalen her.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 3, og forteller oss hva du pleier å spise på julaften.

Legg inn svaret ditt her

 

Dagens anbefalte artikkel:

 Juletreet

 

Anbefalte krimbøker:

Tre nyutgitte krimbøker (Peter James)

Peter James har skrevet 10 bøker om politimannen Roy Grace. Bøkene er utgitt i over 30 land og det er solgt rundt 15 millioner eksemplarer.

Peter James gjør alltid grundig research til sine krimromaner og er med politiet i Sussex ut på patrulje så ofte han kan. For ham er researchen en like viktig del av arbeidet med en bok som karakterer og plott. James har uttalt at han ser på alle disse elementene som en treenighet som ikke må skilles.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.