• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 3. desember

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da er det klart for luke nr 3. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Først kan vi avsløre gårsdagens vinner av navnelapper fra Markmaster som ble: Monica Nordmarken

Sponsor for denne luken er Kagge Forlag. Kagge Forlag gir ut ulike typer bøker som distribueres til bokhandlere rundt i landet, men de selger også direkte fra nettsiden sin.

Premien er i dagens luke er boka Edels Jul. Premien sendes kun til norske husstander. Denne boka omtalte vi på Hverdagsnett for en drøy uke siden. Les omtalen her.

For å delta går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden som gjelder luke 3, og forteller oss hva du pleier å spise på julaften.

Legg inn svaret ditt her

 

Dagens anbefalte artikkel:

 Juletreet

 

Anbefalt hobbybok:

Strikkepoesi

Hvem har vel ikke lyst til å kle seg i drømmedesign og være fryktelig fin? I Strikkepoesi får du 40 vakre strikke- og hekleoppskrifter. Plaggene har fantastisk fargebruk og flatterende snitt, og vil virkelig sette prikken over i-en i garderoben din.

Kari Hestnes har designet strikkeplagg i flere tiår. I denne boken finner du gensere, jakker, kofter, skjørt, votter, vanter, teppe og mye, mye mer. Alle har Karis gjenkjennelige og helt spesielle signatur, men denne gangen tar hun deg med på en reise inn og gjennom livet, og åpner opp til et helt spesielt og kreativt sted.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.