• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 2. desember

Luke nr 2 er åpen. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Først tar vi med at gårsdagens vinner ble: Turid Mellingsæter. Gratulerer. Send adressen din så får du premien din :)

Dagens sponsor er Markmaster. Hos Markmaster kan du bestille ulike typer etiketter og navnelapper med ditt personlige preg.

Merk f.eks. klær, strikkede plagg, kort du har laget, matbokser, koppen din på jobb, bøker osv.

Premien er valgfrie etiketter for kr 250,- fra deres nettbutikk.

For å delta i trekningen går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden vi har opprettet for luke 2, og forteller oss i hvilken sammenheng du synes det er kjekt å bruke etiketter fra Markmaster.

Delta her

 

Dagens anbefalte artikkel:

Test av julebrus 2017 - del 2


Anbefalte krimbøker:

Brudekjolen

I det siste har Sophie hatt en følelse av å miste hukommelsen, ja, av å miste kontrollen. Hun forfølges av noe hun ikke er i stand til å sette ord på - og av bilder fra fortida hun ikke kan glemme.
En morgen våkner hun og oppdager at den lille gutten hun skulle passe, er død. Hun har ingen erindring av hva som kan ha skjedd. Men uansett hva som er sant, føler hun at hun med sin bakgrunn, ikke har en sjanse til å bli trodd.

Hennes eneste håp er å stikke - og skaffe seg en ny identitet. Et nytt liv, med en mann hun har truffet på nettet. Men Sophie er ikke den eneste som bærer på hemmeligheter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.