• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 2. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Luke nr 2 er åpen. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av våre sponsorer. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Først tar vi med at gårsdagens vinner ble: Turid Mellingsæter. Gratulerer. Send adressen din så får du premien din :)

Dagens sponsor er Markmaster. Hos Markmaster kan du bestille ulike typer etiketter og navnelapper med ditt personlige preg.

Merk f.eks. klær, strikkede plagg, kort du har laget, matbokser, koppen din på jobb, bøker osv.

Premien er valgfrie etiketter for kr 250,- fra deres nettbutikk.

For å delta i trekningen går du inn i vår Facebookgruppe, finner tråden vi har opprettet for luke 2, og forteller oss i hvilken sammenheng du synes det er kjekt å bruke etiketter fra Markmaster.

Delta her

 

Dagens anbefalte artikkel:

Test av julebrus 2017 - del 2


Anbefalte krimbøker:

Min søsters grav (Robert Dugoni)

Dette er første bok om Tracy Crosswhite. Forfatteren er helt ukjent for meg, men det ble en positiv opplevelse. Boka veksler litt mellom fortid og nåtid og binder det hele sammen på en fin måte.

Tracy Crosswhite har i tjue år stilt spørsmål ved etterforskningen av søsteren Sarahs forsvinning og den påfølgende rettssaken. Hun tror ikke at mannen som ble dømt for drapet er den skyldige. Saken motiverer Tracy, og hun blir etterforsker i Seattle-politiet. Da Sarahs levninger til slutt blir funnet i nærheten av hjembyen deres, er Tracy fast bestemt på å finne svarene hun har lett etter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.