• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 1. desember

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da har det blitt 1. desember - og vi er i gang med julekalenderen her på Hverdagsnett. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av en av våre samarbeidspartnere. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Sponsor for dagens luke er Perlehuset. Perlehuset som lå i Grønnegata i Oslo fins i dag kun på nett og ER fortsettelsen av det gamle Knappehuset som lå bak Stortinget for snart 20 år siden.

Dagens premie består av et Clover sett med strikkesaker, en omgangsteller, noen små dusker, 10 store treknapper og stoppetråd i brunt og beige, som skal passe knappene og duskene. Verdi ca kr 600,-


For å delta i trekningen, går du inn på vår Facebookgruppe, finner tråden vi har opprettet for luke 1, og forteller oss hva slags type håndarbeid du liker best.

Svartråden for Luke 1 finner du her

 

Dagens anbefalte artikkel:

Strikking for nybegynnere

 

 

Anbefalt hobbybok:

Redesign

Kan man lage en kjole av et dynetrekk?

Ta vare på verdien i gamle tekstiler, og skap din helt unike garderobe! Redesign er både miljøvennlig, moteriktig og gøy. Forfatterne viser deg hvordan du kan sy egne, moteriktige klær av brukte plagg og tekstiler.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.