• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 1. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da har det blitt 1. desember - og vi er i gang med julekalenderen her på Hverdagsnett. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av en av våre samarbeidspartnere. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Sponsor for dagens luke er Perlehuset. Perlehuset som lå i Grønnegata i Oslo fins i dag kun på nett og ER fortsettelsen av det gamle Knappehuset som lå bak Stortinget for snart 20 år siden.

Dagens premie består av et Clover sett med strikkesaker, en omgangsteller, noen små dusker, 10 store treknapper og stoppetråd i brunt og beige, som skal passe knappene og duskene. Verdi ca kr 600,-


For å delta i trekningen, går du inn på vår Facebookgruppe, finner tråden vi har opprettet for luke 1, og forteller oss hva slags type håndarbeid du liker best.

Svartråden for Luke 1 finner du her

 

Dagens anbefalte artikkel:

Strikking for nybegynnere

 

 

Anbefalte krimbøker:

Sensommer

Anbefalt bok: En sensommerkveld i 1983 Billy, fem år ute å leker i hagen på en avsidesliggende gård på den skånske sletten. Billy kommer aldri tilbake, og det eneste sporet etter han er en sko i den høye maisåkeren.

Tjue år senere leder Billys storesøster, Veronica, en gruppeterapisamtale i Stockholm. En ung mann forteller om en liten gutts uforklarlige forsvinning for mange år siden. Fortellingen er rystende velkjent og Veronica tvinges til å sette på spill den vaklende tilværelsen hun har bygget opp.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.