• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 1. desember

Da har det blitt 1. desember - og vi er i gang med julekalenderen her på Hverdagsnett. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av en av våre samarbeidspartnere. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Sponsor for dagens luke er Perlehuset. Perlehuset som lå i Grønnegata i Oslo fins i dag kun på nett og ER fortsettelsen av det gamle Knappehuset som lå bak Stortinget for snart 20 år siden.

Dagens premie består av et Clover sett med strikkesaker, en omgangsteller, noen små dusker, 10 store treknapper og stoppetråd i brunt og beige, som skal passe knappene og duskene. Verdi ca kr 600,-


For å delta i trekningen, går du inn på vår Facebookgruppe, finner tråden vi har opprettet for luke 1, og forteller oss hva slags type håndarbeid du liker best.

Svartråden for Luke 1 finner du her

 

Dagens anbefalte artikkel:

Strikking for nybegynnere

 

 

Anbefalte krimbøker:

Hvis helvete var av is (Bernard Minier)

Liker du psykologisk krim? Da bør du lese denne!

Kriminalførstebetjent Servaz kan ikke forstå at han blir kalt ut for et dødt dyr, men det er noe underlig ved denne forbrytelsen han ikke kan overse. Hestens hodeløse kropp er vrengt og hengt opp i isødet på 2000 meters høyde. Omtrent samtidig begynner en ung og nyutdannet psykolog på en strengt bevoktet psykiatrisk institusjon for ekstra farlige kriminelle.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.