• Anne Lise Johannessen

Julekalender: 1. desember

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Da har det blitt 1. desember - og vi er i gang med julekalenderen her på Hverdagsnett. Hver dag vil vi åpne en ny luke hvor du kan vinne en flott premie gitt av en av våre samarbeidspartnere. Vinneren som trekkes tilfeldig, blir annonsert i i kalenderposten på Facebook i morgen.

Sponsor for dagens luke er Perlehuset. Perlehuset som lå i Grønnegata i Oslo fins i dag kun på nett og ER fortsettelsen av det gamle Knappehuset som lå bak Stortinget for snart 20 år siden.

Dagens premie består av et Clover sett med strikkesaker, en omgangsteller, noen små dusker, 10 store treknapper og stoppetråd i brunt og beige, som skal passe knappene og duskene. Verdi ca kr 600,-


For å delta i trekningen, går du inn på vår Facebookgruppe, finner tråden vi har opprettet for luke 1, og forteller oss hva slags type håndarbeid du liker best.

Svartråden for Luke 1 finner du her

 

Dagens anbefalte artikkel:

Strikking for nybegynnere

 

 

Anbefalte krimbøker:

Nattevandreren ( Tore Aurstad og Carina Westberg)

I Botsfengselet i Kristiania faller en fange ned fra galleriet og brekker nakken. Dødsfallet blir straks rapportert som selvmord, men noe skurrer. Like etter blir et mord varslet i en spiritistisk seanse blant byens velstående, og etterforskningen avdekker et lik.

Kan de døde virkelig kommunisere med de levende, eller ligger det noe annet bak? Sammen med sin trofaste betjent Bernt Nystuen ruller fullmektig Theodor Wulfsberg opp en makaber drapssak og sirkler inn en morder som skjuler likene særdeles godt.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.