Skip to main content

Superland - gøy for alle barn!

  • Anne Lise Johannessen


Spente dro vi til Quality Hotell & Resort Sarpsborg - og Superland for å ta en nærmere kikk på stedet.

Anlegget ligger lett tilgjengelig langs E6 i Sarpsborg - kun 1 time fra Oslo og 40 minutter fra Strømstad.

Vi fikk et bra førsteinntrykk av hotellet, med stor åpen resepsjon og hyggelige ansatte. Siden vi hadde med oss hund hadde vi booket et hunderom. Det viste seg å være et stort, lyst og trivelig rom med plass i massevis for oss fire og boxeren Casi.

Hotellets bassengområde besto testen med glans. Ungene boltret seg i de mange bassengene, svømte i motstrømskanal og skle vannsklier. Ikke minst var det behagelig for oss voksne og slappe av i boblebadene og å ta livet med ro i varmebassenget.

På området finnes dampbadstue og vanlig badstue - og en kaldkulp for deg som vil teste om du har vikingblod i årene. I tilknyting til bassengområdet finnes også store garderober, treningsmuligheter og en egen spa-avdeling med 80 spennende behandlinger.

All badingen gjorde oss sultne så vi valgte å spise i hotellets restaurant. Ungene spiste barnebuféet hvor de selv forsynte seg av det de måtte ønske av kylling, spagetti, nuggets, pølser og chips, samt noe grønnsaker. Vi voksne spiste en deilig biffmiddag med bakt potet. Det var mye mat så alle ble vel forsynte. Dersom du ønsker et litt enklere spisetilbud, tilbyr også hotellet servering fra Café Sulten. Her serveres pizza, burgere, pølser m.m.

Årets nyhet på dette hotellet er Superland. Dette er et lekeland bygget i tilknytning til hotellet. Her kan man leke dagen lang. Lek i klatrelabyrinten som har ballbinge, sklier, trampoline m.m. Hvis du vil kan du prøve deg på en runde minigolf. For de tøffe finnes en 13,5 meter høy klatrevegg hvor det ikke skulle mangle noen utfordringer.

Det finnes en egen ballbane som man kan leie å spille diverse ballspill. På skøytebanen kan du stå på skøyter eller spille curling. Skøyter kan du leie - eller ta med egne.

LaserMaze må prøves. Det er et eget rom med laserstråler. Du skal komme deg forbi uten å bryte stålene. Hvem er raskest?

Ungene hadde en kjempeflott tur til både hotellet og superland. Vi kan trygt anbefale stedet for andre barnefamilier.

 

Quality Hotell & Resort Sarpsborg har siden 2008 vært Nordens største aktivitets- og konferansehotell.

Det nye hotellet er 7500 m2 større enn tidligere, med et eget aktivitetssenter kalt Superland. Rommene er utvidet med 50 i antall og konferansekapasiteteten er tredoblet. Alle møterom og fellesareal er nyoppusset og de har en splitter ny kongressal med kapsitiet på inntil 1100 personer.

Hotellet ligger plassert langs E6 og gjør hotellet lett tilgjengelig. Rett under en time med bil fra Oslo og 15 minutter fra Rygge Flyplass.

» Besøk stedets egen hjemmeside her..

 

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene