• Anne Lise Johannessen

Ordet fanger

Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

 Spillet er sponset for vurdering av Chom

Morsomt og lettspilt ordspill for hele familien.

Har du noen gang tenkt på at hodet ditt er proppet med all verdens tilfeldig informasjon? Vaskemiddelmerker, sanger, fotballag... Lista er uendelig! Vanligvis er det ganske enkelt å nevne eksempel på en hunderase, frossenmat eller en eventyrfigur - men herved er du advart: Hjernen din arbeider på en helt annen måte under press!

Ordet fanger er et enkelt spill å lære seg. Spillerne vender opp et og et kort helt til to spillere får opp likt symbol. Plutselig må begge to finne på et ord som passer til kategorien på motspillerens kort. Den som får ut svaret raskest, finner motspillerens kort. Høres enkelt ut, ikke sant? Da må du tro om igjen!

Jokere skaper uventede situasjoner, og en duell kan utvikle seg til en hel serie dersom det etter en duell avdekkes et nytt kort under det kortet taperen mistet. Hold deg klar, når som helst kan det bli din tur!

Kjapt og hysterisk morsomt. Ordet fanger får latterdørene til å åpne seg på vidt gap når spillerne forsøker å komme hverandre i forkjøpet!

Antall spillere: 3-6
Alder: 10+
Spilletid: 20 minutter
Språk: Norsk

 


Konklusjon:
Her var det mye å følge med på, så det ble litt stress - litt for mye stress, synes Mona. Morsomt spill, men litt stressende, mener Jens. Det var likevel gøy. Anders og jeg syntes også det var gøy. Fred Are valgte å være tilskuer denne gangen, men han likte det han så.

Dette er et spill som er lett å lære, og du kan raskt begynne å spille det. Enkelt å finne fram og sette i gang med spillet når du har lyst til det. Hjernteppefaktoren er derimot veldig høy!

Vi var fire som spilte. Spillet er nok enda bedre med flere enn fire spillere, mener Jens. Mens jeg ser for meg at man også godt kan spille dette med to spillere om man skulle ha lyst til det. Da blir det nesten litt som kortspillet "Krig", bare at man kriger med ord istedenfor kort.

 

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.