• Hildegunn Wehus

Utendørsaktiviteter - helt gratis!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det beste er å aktivere barn tidlig. Det er viktig å bruke kroppen riktig for å få god koordinasjon. I dag sitter barn for mye i ro foran fjernsynet og dataskjermen.

Det finnes jo gratis aktiviteter også!!! De fleste barn liker å være ute, og gleden er stor når vi går i skogen og finner kongler og steiner, titter på fuglene og finner maurtuer. Dette er lærerikt og kjempegøy. Hvis vi også tar med litt saft og kjeks og tar en pause på en ”fjelltopp” - er det toppen. (Det kan jo bare være en liten høyde ) I pausen kan vi sitte å prate sammen om alt vi har opplevd og sett på den store ”oppdagelsesferden opp til ”fjelltoppen ”.

Bor en ved sjøen eller et vann kan barn (sammen med voksne) gå langs vannet å se på - og finne mange rare ting som ligger i vannkanten. Dette er for barn svært spennende og du kan vente deg mange rare spørsmål : ). Noe av det dere finner kan dere ta med hjem å lage små kunstverk av på en stiv papplate og lignende. Kunstverk som vi selv lager er flotte å dekorere barnerommet med.

Fritidsaktiviteter finnes det mange av det er bare å velge den eller de aktivitetene som barnet selv har lyst å være med på, og husk at alt er en lek der barnet skal ha det gøy og trives : )

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.