• Hildegunn Wehus

Utendørsaktiviteter - helt gratis!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det beste er å aktivere barn tidlig. Det er viktig å bruke kroppen riktig for å få god koordinasjon. I dag sitter barn for mye i ro foran fjernsynet og dataskjermen.

Det finnes jo gratis aktiviteter også!!! De fleste barn liker å være ute, og gleden er stor når vi går i skogen og finner kongler og steiner, titter på fuglene og finner maurtuer. Dette er lærerikt og kjempegøy. Hvis vi også tar med litt saft og kjeks og tar en pause på en ”fjelltopp” - er det toppen. (Det kan jo bare være en liten høyde ) I pausen kan vi sitte å prate sammen om alt vi har opplevd og sett på den store ”oppdagelsesferden opp til ”fjelltoppen ”.

Bor en ved sjøen eller et vann kan barn (sammen med voksne) gå langs vannet å se på - og finne mange rare ting som ligger i vannkanten. Dette er for barn svært spennende og du kan vente deg mange rare spørsmål : ). Noe av det dere finner kan dere ta med hjem å lage små kunstverk av på en stiv papplate og lignende. Kunstverk som vi selv lager er flotte å dekorere barnerommet med.

Fritidsaktiviteter finnes det mange av det er bare å velge den eller de aktivitetene som barnet selv har lyst å være med på, og husk at alt er en lek der barnet skal ha det gøy og trives : )

Anbefalt hobbybok:

Strikk med Line Langmo

Dette er en strikkebok som er en av grunnene til at jeg må lære meg å strikke :)

Line Langmo er stylisten bak kjendiser som Tone Damli og Bertine Zetlitz, og har skapt genseren norske jenter er ville etter å strikke. I denne boken får du flere gode og enkle oppskrifter på trendy gensere og jakker. Komfortable og herlige strikkeplagg som kan styles til fest eller hverdags. Dette vil garantert bli dine, barnas og kjærestens nye favorittplagg.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.