• Hildegunn Wehus

Utendørsaktiviteter - helt gratis!

Det beste er å aktivere barn tidlig. Det er viktig å bruke kroppen riktig for å få god koordinasjon. I dag sitter barn for mye i ro foran fjernsynet og dataskjermen.

Det finnes jo gratis aktiviteter også!!! De fleste barn liker å være ute, og gleden er stor når vi går i skogen og finner kongler og steiner, titter på fuglene og finner maurtuer. Dette er lærerikt og kjempegøy. Hvis vi også tar med litt saft og kjeks og tar en pause på en ”fjelltopp” - er det toppen. (Det kan jo bare være en liten høyde ) I pausen kan vi sitte å prate sammen om alt vi har opplevd og sett på den store ”oppdagelsesferden opp til ”fjelltoppen ”.

Bor en ved sjøen eller et vann kan barn (sammen med voksne) gå langs vannet å se på - og finne mange rare ting som ligger i vannkanten. Dette er for barn svært spennende og du kan vente deg mange rare spørsmål : ). Noe av det dere finner kan dere ta med hjem å lage små kunstverk av på en stiv papplate og lignende. Kunstverk som vi selv lager er flotte å dekorere barnerommet med.

Fritidsaktiviteter finnes det mange av det er bare å velge den eller de aktivitetene som barnet selv har lyst å være med på, og husk at alt er en lek der barnet skal ha det gøy og trives : )

Anbefalt hobbybok:

Hekta på hullstrikk

Det er lett å bli hekta på hullstrikk. Det er morsomt å strikke, og det blir så fint! Nå har det dessuten blitt hot mote; hullstrikkede gensere på tykke pinner ses overalt. Men hullstrikk er minst like fint i tynt garn, og det passer til alt fra babytøy til sommerkjoler.

Lær deg teknikkene og finn dine favoritter. Velg mønster og garn, og sett i gang. Du kommer nok også til å bli hekta på hullstrikk!

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.