• Anne Lise Johannessen

Drømmebryllup

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Casi elsker alt som har med bryllup å gjøre. Når det er tid for programmet 'Say yes to the dress', sitter Casi klistret til tv-skjermen. Hun gleder seg veldig til den dagen hun selv skal stå brud, og selvfølgelig har hun allerede planene klare for den store dagen. Søstra, Mona skal få være brudepike og broren, Anders skal være den som følger henne oppover kirkegulvet. Antrekk, sminke og hårfrisyre er også bestemt - det eneste som mangler er brudgommen.

Casi innser at det ikke er så lett å møte drømmemannen da de beste allerede er tatt. Hun vil nå derfor bruke spalten sin for å komme i kontakt med en hyggelig og kjekk boxerherre. Han bør helst ikke ha mange forhold og barn bak seg - men det viktigste, sier Casi - er at han er like gifteklar som henne og at han er enig i at det skal være et stort tradisjonelt kirkebryllup hvor det ikke er spart på noenting.

Hvordan ser ditt drømmebryllup ut? Eller hvordan var ditt bryllup? :)

Delta i diskusjonen her

Anbefalt hobbybok:

Løkke for løkke

Har du sittet i juleferien og sett alt det fine håndarbeidet som andre har laget, og tenkt at nå skal jammen meg jeg lære meg å hekle også? Da er denne boka absolutt for deg. Her lærer du alle teknikker som skal til for å få deg i gang.

Supert oppslagsverk også for deg som allerede kan hekle, men trenger å få litt støtte på veien.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.