• Anne Lise Johannessen

Drømmebryllup

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Casi elsker alt som har med bryllup å gjøre. Når det er tid for programmet 'Say yes to the dress', sitter Casi klistret til tv-skjermen. Hun gleder seg veldig til den dagen hun selv skal stå brud, og selvfølgelig har hun allerede planene klare for den store dagen. Søstra, Mona skal få være brudepike og broren, Anders skal være den som følger henne oppover kirkegulvet. Antrekk, sminke og hårfrisyre er også bestemt - det eneste som mangler er brudgommen.

Casi innser at det ikke er så lett å møte drømmemannen da de beste allerede er tatt. Hun vil nå derfor bruke spalten sin for å komme i kontakt med en hyggelig og kjekk boxerherre. Han bør helst ikke ha mange forhold og barn bak seg - men det viktigste, sier Casi - er at han er like gifteklar som henne og at han er enig i at det skal være et stort tradisjonelt kirkebryllup hvor det ikke er spart på noenting.

Hvordan ser ditt drømmebryllup ut? Eller hvordan var ditt bryllup? :)

Delta i diskusjonen her

Anbefalt hobbybok:

Tiddelibomstrikk

Hvis du har en liten du vil strikke til, så er denne boka veldig fin. Her finner du størrelser helt ned til prematur som tilsvarer 44. Denne størrelsen kan for øvrig også brukes som dukketøy.

Tiddelibomstrikk byr på 30 tøffe og trendy oppskrifter på jakker, bukser, heldresser, bodyer, rompere, smarte votter, halser, luer, knestrømper, sokker og pledd. Oppskriftene er beregnet fra prematurstørrelser og opp til fem år. Plaggene har god passform og er enkle å kle på også de helt små.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.