• Anne Lise Johannessen

Casi har snart bursdag!

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

Casi kan utrolig nok skryte av å ha bursdag to ganger i året, det er det ikke mange som har. Det er ikke alltid hun velger å feire begge dagene, men minst en av dagene er det full fest og feiring. Da lager hun treretters middag til familien og et hav med kaker. Marsipankake med masse krem og nystekte vafler er blant favorittene.

Det er ikke så farlig med gaver, sier hun - men hun stikker gjerne til oss en liten ønskeliste likevel. Der står det alltid pølser, pannekaker og leverpostei med store bokstaver, og et teppe som kan ligge foran vedovnen ;)

Hvordan kan hun ha bursdag to dager? Casi ble født som nr to i en søskenflokk på åtte. Dette skjedde sent på kvelden 26. februar 2007. Dessverre døde storebroren til Casi, men de seks andre søskenene kom først til verden 27. februar - dermed ble den offisielle datoen 27. februar.

Gratulerer så mye med den kommende dagen til Casi og søskenene hennes :)

Pleier dere å feire bursdager - eller er det nok med å markere runde år?

Delta i diskusjonen her

 

Anbefalt hobbybok:

Strikk til alle tider

Mange fine plagg for liten og stor.

En vakker strikkebok med inspirasjon fra drakttradisjoner og folklore fra hele Norge. Helle Siggerud er kjent for de figurnære plaggene sine, klassiske og tidløse med gode snitt og fine detaljer. Boken har flest plagg til kvinner, men det er også flotte design til herre og barn – og til hund! Strikk plagg fra den landsdelen du har tilknytning til, eller bare la deg inspirere av det du synes er vakrest.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.