• Anne Lise Johannessen

Nyttårsaften og raketter

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Nå er det snart nyttårsaften - igjen. Casi vet at flere av hennes venner og bekjente gruer seg til denne dagen. Selv synes hun nyttårsaften er en ordentlig fin festdag. Casi dekker et flott festbord, og inviterer familien og noen utvalgte venner på kalkun. Det har blitt en tradisjon hun synes er veldig koselig. I løpet av kvelden slappes det av og man mimrer om året som har gått.

Når det nærmer seg midnatt, stiller Casi seg opp i vinduet for å se på alle de flotte rakettene. I yngre dager pleide hun å gå ut for å se på det flotte fyrverkeriet, men det synes hun ble i overkant bråkete, og siden har hun foretrukket å kikke i vinduet mens hun skåler i Champagne med resten av gjestene.

Casi vil også sende en varm takk til Cæsar som vikarierte for henne i jula :)


Hva med dere andre med firbeinte familiemedlemmer - er de redde for rakettene, eller er de litt som Casi og bryr seg ikke så mye om det?

Delta i diskusjonen her

Anbefalt hobbybok:

Strikkekalender 2018

Kjekk og nyttig bok. Her har du kalender og strikkeoppskrifter i ett. God plass til å notere alt fra håndarbeidsoppgaver til avtaler og fødselsdager.

Kalenderboken rommer 12 årstidsbaserte oppskrifter. I årets almanakk er det bl.a. oppskrift på det flerfargete sjalet «Pilespiss», håndkle, kluter, ankelsokker, barnegenser og barnelue.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.