• Anne Lise Johannessen

Nyttårsaften og raketter

Nå er det snart nyttårsaften - igjen. Casi vet at flere av hennes venner og bekjente gruer seg til denne dagen. Selv synes hun nyttårsaften er en ordentlig fin festdag. Casi dekker et flott festbord, og inviterer familien og noen utvalgte venner på kalkun. Det har blitt en tradisjon hun synes er veldig koselig. I løpet av kvelden slappes det av og man mimrer om året som har gått.

Når det nærmer seg midnatt, stiller Casi seg opp i vinduet for å se på alle de flotte rakettene. I yngre dager pleide hun å gå ut for å se på det flotte fyrverkeriet, men det synes hun ble i overkant bråkete, og siden har hun foretrukket å kikke i vinduet mens hun skåler i Champagne med resten av gjestene.

Casi vil også sende en varm takk til Cæsar som vikarierte for henne i jula :)


Hva med dere andre med firbeinte familiemedlemmer - er de redde for rakettene, eller er de litt som Casi og bryr seg ikke så mye om det?

Delta i diskusjonen her

Anbefalt hobbybok:

Babydilla

Denne boka er perfekt for deg som har eller venter nye verdensborgere i familien eller vennekretsen, og ønsker å lage enkle og sjarmerende kosedyr og tilbehør – skatter og gode minner for livet.

Babydilla tar deg med inn i et eventyrlig univers der du møter bjørnen, reven, anda, sauen og hvalen – nye, myke venner til de minste. Kosedyrene har det umiskjennelige uttrykket til Søstrene Miljeteig. Boka er også fylt med koselig tilbehør du kan lage selv. Her finner du også smokkesnorer, bleieetui, pledd, vaskekluter og smekker.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.