• Anne Lise Johannessen

Kommunikasjon og kroppsspråk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Her ser dere Casi med sin nye leke. Det er en bite-/draleke laget i fleece. Den har hun fått av Gunn Tonhaugen, som lager slike hundeleker. Casi, som har litt tannkjøttproblemer på sine eldre dager, synes det er genialt med en sånn leke i fleece. Det er mykt og behagelig for de såre gummene hennes.

Gunn har forøvrig en veldig kul (og gul) fugl. Den kan snakke, sånn ordentlig menneskespråk altså! Casi kan også snakke, og synge. Noen ganger snakker hun så utydelig at vi ikke forstår alle ordene hun bruker. Da er det flaks at Casi hvert år drar på charterturer med symøtegjengen sin. Det har nemlig gjort at hun har blitt en kløpper på kroppsspråk, dermed forstår vi likevel som regel hva hun mener, når ordene ikke strekker til.

Hva med deg. Det er jo ikke alle steder det hjelper med engelsk - og heller ikke skoletysk/-fransk. (Spansk på ungdomsskolen og på videregående var ikke et tilbud den gang jeg gikk der.)

Pleier du å oppdatere ferieglosene før du drar på ferie eller satser du på at du klarer deg med kroppsspråket?

Delta i diskusjonen her

 

Anbefalt hobbybok:

#We Knit

I denne boka får du 20 oppskrifter på tøffe og trendy gensere som vil få komplimentene til å hagle. Du strikker med tykke pinner slik at det også går unna i en fart.

I boka finner du du både komfortable og tøffe gensere til jeans og hverdags og mer feminine til fest. Anett Opheim kan friste med flotte design og enkle oppskrifter.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.