• Anne Lise Johannessen

Kommunikasjon og kroppsspråk

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Her ser dere Casi med sin nye leke. Det er en bite-/draleke laget i fleece. Den har hun fått av Gunn Tonhaugen, som lager slike hundeleker. Casi, som har litt tannkjøttproblemer på sine eldre dager, synes det er genialt med en sånn leke i fleece. Det er mykt og behagelig for de såre gummene hennes.

Gunn har forøvrig en veldig kul (og gul) fugl. Den kan snakke, sånn ordentlig menneskespråk altså! Casi kan også snakke, og synge. Noen ganger snakker hun så utydelig at vi ikke forstår alle ordene hun bruker. Da er det flaks at Casi hvert år drar på charterturer med symøtegjengen sin. Det har nemlig gjort at hun har blitt en kløpper på kroppsspråk, dermed forstår vi likevel som regel hva hun mener, når ordene ikke strekker til.

Hva med deg. Det er jo ikke alle steder det hjelper med engelsk - og heller ikke skoletysk/-fransk. (Spansk på ungdomsskolen og på videregående var ikke et tilbud den gang jeg gikk der.)

Pleier du å oppdatere ferieglosene før du drar på ferie eller satser du på at du klarer deg med kroppsspråket?

Delta i diskusjonen her

 

Anbefalt hobbybok:

Vanter

Masse fine vanter med mange fine mønstre som skiller seg ut litt fra det jeg har sett tidligere.

Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige.

Les mer …

Kopirett © 2017. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.